Bernard Fitzwalter

Det står i stjernene

Heftige romanser eller forfremmelse på jobb i sikte? Sjekk ut ditt årshoroskop for 2017!

Olajakka er et allsidig plagg, men hvordan styler du den til ulike anledninger?

Vi har utfordret moteblogger Barbro Andersen til å style ola­jakka på tre ulike måter.

Barbro har tatt utgangspunkt i olajakke fra H&M, kr 299.

På shopping

Barbro har på seg en olajakke fra Diesel, jumpsuit og veske fra Object, og sko fra Bianco.

Barbros tips:

- Komfort er viktig for meg, og da er buksedrakten et godt alternativ. En lysere olajakke over denimjakka skaper en lag på lag-effekt og gjør looken mer interessant.

Elle.no Olajakka=

Barbro har på seg en olajakke fra Diesel, jumpsuit og veske fra Object, og sko fra Bianco. © Lars Evanger

På date

Barbro har på seg en topp fra Vila, halskjede fra Selected Femme, skjørt fra Only, sko fra Diesel og veske fra Bestseller.

Barbros tips:

- Dette blir nok et hyppig brukt antrekk i vår! Jeg er veldig glad i kontraster, så romantiske detaljer kombinert med røff denim er en fulltreffer i mine øyne.

Elle.no Olajakka=

Barbro har på seg en topp fra Vila, halskjede fra Selected Femme, skjørt fra Only, sko fra Diesel og veske fra Bestseller. © Lars Evanger

Elen Kristvik

Å elske kroppen sin

EMOSJONELLE: Forholdet til kroppen din er det lengste du vil ha dette livet. Så hvorfor er det så vanskelig å la det preges av kjærlighet, i stedet for hat?

På jobb

Barbro har på seg en topp fra Selected Femme, skinnjakke fra Selected Femme, skinnbukser fra Diesel, sko fra Bianco og veske fra Diesel.

Barbros tips:

- Lag på lag med både olajakke og skinnjakke. Siden været her til lands skifter fort, har jeg ofte flere lag med klær på. Da har jeg samtidig flere stylingmuligheter og uttrykk på lur.

Elle.no Olajakka=

Barbro har på seg en topp fra Selected Femme, skinnjakke fra Selected Femme, skinnbukser fra Diesel, sko fra Bianco og veske fra Diesel. © Lars Evanger

Elle.no Olajakka=

Flere jenter i olajakke. © Imaxtree

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!