Bernard Fitzwalter

Det står i stjernene

Heftige romanser eller forfremmelse på jobb i sikte? Sjekk ut ditt årshoroskop for 2017!

VINTERNOVELLER

Ingvild H. Rishøi

Forfatteren bak den fantastiske novellesamlingen La stå! skildrer denne gangen tre kjærlighetshistorier og tre mennesker som vil godt og gjør sitt beste, men som ikke alltid får det til. Boka handler blant annet om å være på rømmen med Valdresekspressen, om karaoke, kjøpesentre og snø og hvor vanskelig det kan være å få kjøpt seg en pute.

FØDT FEMINIST - HELE NORGE BAKER IKKE

Martha Breen

Husmorrollen er blitt trendy igjen, og kampen for likestilling og selvstendighet er erstattet med en konkurranse i prektighet og cupcake-baking. Hva i all verden er det som skjer? spør forfatteren. Med humor og egne livserfaringer, tar hun for seg blant annet parferier, porno, rosa tyllkjoler og overdådige bryllup.

EUROPA

Amalie Kasin Lerstang

Hva gjør du når du finner ut av ekskjæresten din har skrevet en avslørende bok om deg, samtidig som et nytt liv vokser i magen din? Drar hjem til mor. Så drar du ut i Europa. Til et ikke navngitt sted. Der møter du en fyr som heter Morritz, som jobber i et stillas, sover i et rom fullt av madrasser og er like desperat og mislykket som deg selv. Lavmælt om destruktive menneskers forsøk på å nå fram til hverandre.

BUDDHA PÅ LOFTET

Julie Otsuka

En gruppe unge japanske kvinner er på vei over Stillehavet på 1920-tallet. I Amerika-koffertene har de pakket det de trenger for det nye livet med mennene de bare har sett på bilder. Men når de kommer fram til kaia i San Francisco, knuses drømmene fort av virkeligheten. Gripende om identitet og lojalitet.

MANUALEN

Shane Kuhn

En manual for leiemordere? Hvorfor ikke. Den kritikerroste boka er delvis en tilståelse og delvis en gjør-det-selv-manual, og forteller historien om 25 år gamle John Lagos siste oppdrag. Han er veteran som leiemorder hos HR Inc., og møter karrierens tøffeste motstander i FBI-agenten Alice, som er ute etter advokaten han er satt til å drepe.

HÅPEFULLE HJERTE

Jakob Knudsen

Ekteparet Villadsen blir en stille sommernatt bortført fra hjemmet sitt i Hjørring. I begynnelsen er det ingen som legger merke til at de er borte. Etter et par dager blir de avskårne hendene deres funnet, og det går opp for politiet, med etterforsker Kristian Swane i spissen, at det har skjedd en alvorlig forbrytelse

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!