Bernard Fitzwalter

Det står i stjernene

Heftige romanser eller forfremmelse på jobb i sikte? Sjekk ut ditt årshoroskop for 2017!

Med enkle grep blir sexy og sensuelle blonder passende perfekt til anledninger som søndagstur eller møte på jobben.

Vi utfordret Ida Camilla Pedersen (26), selger for Holzweiler og blogger på idacamilla.com, til å style blondetoppen på tre forskjellige måter.

Ida har tatt utgangspunkt i en body fra Ganni, kr 899.

På søndagstur

Ida har på seg jeans fra Gestuz, skjorte fra April 77, caps fra Lulus, belte fra Cala & Jade og sko fra Givenchy.

Idas tips:

- Jeg digger å mikse ulike materialer og synes de fine og delikate blondene passer bra med avslappede sneakers, en grov denimskjorte og caps i semsket skinn.

Elle.no Ett plagg Blondetoppen=

Ida har på seg jeans fra Gestuz, skjorte fra April 77, caps fra Lulus, belte fra Cala & Jade og sko fra Givenchy. © Lars Evanger

På fest

Ida har på seg dress fra Gestuz, sko fra Buffalo.

Idas tips:

- Hvitt er igjen en vinner i vår, og jeg går for vide dressbukser som gir herlige vibber fra 70-tallet. Denne dressen utstråler moro - la oss feste!

Elle.no Ett plagg Blondetoppen=

Ida har på seg dress fra Gestuz, sko fra Buffalo. © Lars Evanger

Elen Kristvik

Å elske kroppen sin

EMOSJONELLE: Forholdet til kroppen din er det lengste du vil ha dette livet. Så hvorfor er det så vanskelig å la det preges av kjærlighet, i stedet for hat?

På kontoret

Ida har på seg en blazer fra April 77, skjørt fra Gestuz, veske fra Cala & Jade, skjerf fra Holzweiler og sko fra TopShop.

Idas tips:

- På jobb liker jeg å se klassisk ut, og så er det viktig å føle seg komfortabel. Skal jeg på et event eller middag rett etter jobb, velger jeg en fin veske og høye hæler, og så er jeg klar på en, to, tre.

Elle.no Ett plagg Blondetoppen=

Ida har på seg en blazer fra April 77, skjørt fra Gestuz, veske fra Cala & Jade, skjerf fra Holzweiler og sko fra TopShop. © Lars Evanger

Elle.no Ett plagg Blondetoppen=

Flere fine jenter med blonder. © Imaxtree

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!