Bernard Fitzwalter

Det står i stjernene

Heftige romanser eller forfremmelse på jobb i sikte? Sjekk ut ditt årshoroskop for 2017!

Skal man tro utrrykket som heter «three makes a trend» er det nå offisielt lilla hår som gjelder. Tre trendsettende kjendisdamer har nå tatt det drastiske skrittet og farget hele håret lilla.

Lenge har rosa hår vært en trend, både som «dip-dye» hvor bare tuppene farges i en annen farge, men også over hele håret. Kjendiser som Sienna Miller og Katy Perry er blant dem som raskt kastet seg på trenden, men nå er det en ny farge som har overtatt.

Nicole Richie la for to uker siden ut et bilde av seg med nyfarget lilla hår og det var ikke en farge som kan vaskes rett ut igjen. Richie har flere ganger i ettertid blitt fotografert med sin nye hårfarge.

Selv om Nicole Richie alltid er tidlig ute med nye trender, var hun ikke først denne gangen. Modellen Ireland Basinger Baldwin (datteren til Kim Basinger og Alec Baldwin) viste uken før sitt nyfargede lilla hår på Instagram, men har i ettertid skrevet at den lyse lavendelfargen er en som gradvis vaskes ut igjen, slik at hun snart har sitt lyseblonde hår tilbake.

=

LILLA HÅR: Ireland Baldwin, Nicole Richie og Kelly Osbourne går for lilla hår denne våren. © Stella pictures / Instagram

Hvem blir neste?

Den som var først ut er likevel Kelly Osbourne, som har hatt lilla hår i snart to år. Dette har hun også poengtert på Instagram i ettertid, hvor hun tok et bilde av seg og Nicole Richie med teksten "Guess who took the bet & dyed their hair MY color!"

Det blir spennende å se hvem som er den neste stjernen som kaster seg på den lilla bølgen!

Om du ønsker å teste trenden selv, er det enkelt å farge lengdene eller deler av håret lilla selv. Dette er også farger som lett vaskes ut igjen, slik at du kan prøve det ut før du eventuelt bestemmer deg for å farge håret lilla på ordentlig i salong.

=

LILLA PRODUKTER: Color Bug fra Kevin Murphy i fargen Purple, kr 179. Color Mania Hair Shadow i fargen Purple Haze, kr 69 /Kicks. Tint Hair Chalk i fargen Passion Purple, kr 220/Coverbrands.no. Quick & Easy clip on fra Rapunzel Of Sweden, kr 299 for 8 stk. © produsenten

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!