Bernard Fitzwalter

Det står i stjernene

Heftige romanser eller forfremmelse på jobb i sikte? Sjekk ut ditt årshoroskop for 2017!

En jakke, kåpe eller frakk kan heve nivået på ethvert antrekk, og med litt variasjon i garderobeskapet oppnår du svært forskjellige uttrykk.

Smaken er så klart som baken (altså todelt), men disse ulike jakkene er i utgangspunktet klassiske varianter, som kan styles slik at de passer og fremhever ulike stiler.

Med litt variasjon i jakkegarderoben oppnår du en allsidig og variert stil, med en garderobe som ellers er basisplaggorientert.

Her er ytterplaggene du burde ha i skapet:

Leopard

Leopardkåpen er iøynefallende, men er likevel en klassiker som rocker opp svarte antrekk og setter spissen på antrekk.

=

© Kirstin Sinclair

Kåpe

Den enkle ullkåpen med feminin eller maskulin passform varmer godt og ser stilig ut. Velg en variant i marineblå eller svart dersom du ønsker et diskret uttrykk. En mosegrønn variant gir ekstra dybde, og er allerede spådd å bli en av neste høsts store trendfarger.

=

© Kirstin Sinclair

Elen Kristvik

Å elske kroppen sin

EMOSJONELLE: Forholdet til kroppen din er det lengste du vil ha dette livet. Så hvorfor er det så vanskelig å la det preges av kjærlighet, i stedet for hat?

Olajakke

Denne ruslet du mest sannsynlig rundt i både i barndommen og ungdommen. Litt mer voksen blir den ved å styles med knelange blyantskjørt, dressbukser eller høye hæler.

=

© Kirstin Sinclair

Blazer

Blazeren er så klassisk som det går an å få det og er super å style på ulikt vis. Gjør som The fashion Guitar-blogger Charlotte og bruk den til hatt og slengbukser for eksempel, eller bruk en tynn strikkegenser under for en varm lag-på-lag stil.

=

© Kirstin Sinclair

Beige kåpe

Et alternativ til den mørke kåpen er den beige, eller kamelfargede kåpen. Den er aktuell som aldri før

=

© Kirstin Sinclair

Pastellfarget

Om den er kort eller lang spiller ingen rolle. En av sesongens mest hypede ytterplagg er den pastellfargede jakken, fortrinnsvis i lyserosa eller lyseblå. Den later til å holde seg i motebildet, så dersom du ikke synes dette blir for sukkersøtt er dette en jakke vel verdt å skaffe seg.

=

© Daniel Zuchnik

Trench-coat

Den kan godt være mange hakk mer anonym enn moteikon Miroslava Dumas trench-coat fra Valentino, men denne jakken, gjort ikonisk av Burberry, er utrolig allsidig og feminin. Den fins i utallige materialer, så gå på jakt etter din favoritt for en kåpe som like gjernes kan brukes vinter som sommer.

=

© Bertrand Rindoff Petroff

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!