Bernard Fitzwalter

Det står i stjernene

Heftige romanser eller forfremmelse på jobb i sikte? Sjekk ut ditt årshoroskop for 2017!

Lykkefølelsen som kommer når vi tenker på at våren er rett rundt hjørnet er intet annet enn herlig!

I takt med at snøen smelter fylles ønskelisten opp med plagg og tilbehør.

Dette er februars beste kjøp.

Silkeskjørt

Et skjørt i silke er ganske pyntet, men alt ettersom hvilken styling du velger passer skjørtet i de aller fleste anledninger. Bruk det med en collegegenser og sneakers på middag med jentegjengen eller en enkel pologenser for en litt retro, men formell stil på jobb. Til sommeren blir det fint med flate sandaler og en enkel t-skjorte.

Skjørt fra Filippa K, kr 1.600.

Broderte belter

Disse beltene er i vinden om dagen, men om de er perlebroderte eller stoffbroderte spiller ingen rolle. Bruk de til et enkelt antrekk for en fiffig vri, eller få en mer westerninspisrert stil til et mørkt denimskjørt og olaskjorte.

Belter fra Isabel Marant Étoile/net-a-porter, kr 1.110 pr. stk.

Skjortekjole

Vi spår at skjortekjolen blir en hit i vår, og den behagelige kjolen blir klassisk og stilren med flate herresko eller sexy som bare det til et par høye stilettsandaler.

Kjole fra Acne Studios/mywardrobe.com, kr 2.290.

Kviltet kåpe

Dette er en perfekt overgangskåpe, bruk den til varm ull og boots nå, og til løse boyfriend-jeans og en enkel bluse når temperaturen stiger.

Kåpe fra Lindex, kr 599.

Boots

Erstatt dine mørke boots med en lysere variant og style den med flagrende miniskjørt og store strikkegensere for en avslappet og kul stil.

Sko fra Bik Bok, kr 599.

Grafisk bluse

En bluse med både grafisk og maritim påvirkning er en sikker vinner i vår. Til slengbukser med høyt liv får du en perfekt seilerstil, og til et blyantskjørt blir du sexy og kul på jobb.

Bluse fra H&M, kr 249.

=

Svart skjortekjole fra Acne Studios, bluse fra H&M, kviltet denimkåpe fra Lindex, skjørt fra Filippa K, boots fra Bik Bok og belter fra Isabel Marant Étoile. © Produsentene

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!