Bernard Fitzwalter

Det står i stjernene

Heftige romanser eller forfremmelse på jobb i sikte? Sjekk ut ditt årshoroskop for 2017!

Paljettskjørt forbindes med fest, og kan styles stilren og klassisk med topp og blazer, eller litt mer vågalt med for eksempel en gjennomsiktig bluse. Selv om skjørtet kanskje aller helst dras fram i festlige lag, kan det brukes til hverdags. Alt avhenger av styling.

Vi har utfordret Gine Margrethe Kaarstein Larsen, ELLE-blogger og markedsansvarlig i Line of Oslo, til å style paljettskjørtet på ulike måter.

Gine Margrethe har tatt utgangspunkt i et skjørt fra Custommade, kr 1.390.

På jobb

Gine Margrethe har på seg en genser fra Line of Oslo, jakke fra H&M, hatt fra Weekday, boots fra Bianco og veske fra Adax.

Gine Margrethes tips:

- Hatten og bootsene rocker opp paljettskjørtet, som i utgangspunktet er pyntet. Fargekombinasjoner er viktig, det kan gjøre de rareste stylinger harmoniske.

Elle.no Ett plagg, tre antrekk Paljettskjørtet Gine Margrethe=

Gine Margrethe har på seg en genser fra Line of Oslo, jakke fra H&M, hatt fra Weekday, boots fra Bianco og veske fra Adax. © Lars Evanger

På jobb

Gine Margrethe har på seg strikkejakke fra Line of Oslo, skjorte fra Ralph Lauren, sko fra Converse og veske fra Alexander Wang.

Gine Margrethes tips:

- Med dette antrekket kommer du deg fint gjennom de fleste settinger en jobbhverdag har å tilby, og det viktigste av alt er at det er superkomfortabelt!

Elle.no Ett plagg, tre antrekk Paljettskjørtet Gine Margrethe=

Gine Margrethe har på seg strikkejakke fra Line of Oslo, skjorte fra Ralph Lauren, sko fra Converse og veske fra Alexander Wang. © Lars Evanger

Elen Kristvik

Å elske kroppen sin

EMOSJONELLE: Forholdet til kroppen din er det lengste du vil ha dette livet. Så hvorfor er det så vanskelig å la det preges av kjærlighet, i stedet for hat?

Til fest

Gine Margrethe har på seg en pologenser fra Weekday, blazer fra Zara, sko fra Prada og veske fra YSL.

Gine Margrethes tips:

- Partytime! Det er fint å la paljettskjørtet stå i fokus og la resten av tilbehøret være stilrent, slik at du ikke ender opp som et glorete juletre.

Elle.no Ett plagg, tre antrekk Paljettskjørtet Gine Margrethe=

Gine Margrethe har på seg en pologenser fra Weekday, blazer fra Zara, sko fra Prada og veske fra YSL. © Lars Evanger

FLERE JENTER I PALJETTER

Elle.no Ett plagg, tre antrekk Paljettskjørtet=

Flere jenter i paljetter. © Imaxtree

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!