Bernard Fitzwalter

Det står i stjernene

Heftige romanser eller forfremmelse på jobb i sikte? Sjekk ut ditt årshoroskop for 2017!

Mens vi hutrer i takt her til lands, hjelper det kanskje bittelitt å vite at det gjør de jammen andre steder i verden også.

Sundance-festivalen gikk nettopp av stabelen i Utah i USA, det snør i New York og kjendisene kler seg i boots, jeans og gensere i Los Angeles.

Det er fort gjort å kun kle seg i svarte klær i vinterhalvåret, og dra på seg parkasen og vinterskoene når gradestokken nærmer seg minus ti, men med små stylingtips får du en litt mer fargerik og spennende stil.

Kler du deg smart i ullundertøy fra topp til tå, kan du faktisk velge kåpa i stedet for parkasen, eller blusen i stedet for tykk cardigan. Velg en losjakke eller duffel-kåpe, bruk fargerike skjerf og luer og miks mønstre på skjorte og genser.

Elsker du svart kan du sprite opp antrekket med fiffige øredobber, et bredt belte eller et tørkle knyttet rundt halsen.

Vi har samlet inn bilder av glamorøse stjerner i varme hverdagsklær, slik at du kan la deg inspirere.

Rachel McAdams på Sundance-festivalen. © Chaos/Cosmo/FAMEFLYNET PICTURES

Rachel McAdams ute på vift viser at det er fullt mulig å ha en kul stil selv når det er kjølig. Bruk ullundertøy, og sett spissen på antrekket med et kult halskjede og røffe biker-boots.

=

Stilige Diane Krüger. © Chaos/Cosmo/FAMEFLYNET PICTURES

Elen Kristvik

Å elske kroppen sin

EMOSJONELLE: Forholdet til kroppen din er det lengste du vil ha dette livet. Så hvorfor er det så vanskelig å la det preges av kjærlighet, i stedet for hat?

Stilfulle Diane Krüger var på plass i Park City i Utah, og den skjønne skuespilleren ser alltid flott og kul ut. Skuespilleren var i byen for å promotere filmen The Better Angels, og stilte i gjenkneppet skjorte, knelangt skjørt og en funky dunjakke i blått mønster.

=

Elizabeth Olsen og kjæresten Boyd Holbrook holder varmen med hverandre og varme klær. © Chaos/Cosmo/FAMEFLYNET PICTURES

Lillesøsteren til Mary Kate og Ashley Olsen, Elizabeth, holdt godt fast i kjæresten Boyd Holbrook mens de vandret gatelangs under filmfestivalen. I skinnstøvletter og svart antrekk tilførte hun antrekket det lille ekstra med et par solbriller i speilglass.

=

Kate Hudson dropper ytterjakke, men unngår å fryse med lue og strikkegenser. © FameFlynet

Skuespiller Kate Hudson i strikket ullgenser, denimskjorte og jeans - en klassisk kombinasjon som blir fjellklar i en fei med et mønstrete motiv på genseren.

=

En blid Ellisabeth Moss mikser svart, blått og hvitt. © Chaos/Cosmo/FAMEFLYNET PICTURES

Søte Elisabeth Moss er kjent fra Mad Men og miniserien Top of the Lake, og var så klart på plass på Sundance-festivalen. Moss ønsket tydeligvis ikke å fryse og stilte i parkas. Under hadde hun en enkel genser og svarte jeans.

=

Jessica Alba forlater et kontorbygg i New York. © FAMEFLYNET PICTURES

Jessica Alba holder varmen i en duffel-kåpe og solide støvletter i New York.

=

Kate Bosworth velger ruter. © Vantagenews

Kule Kate Bosworths tømmerhoggerskjorte gjør seg til et enkelt og stilrent antrekk på mens hun ankommer flyplassen i Los Angeles. Den beige vesken blir en fin kontrast til den knallrøde skjorten.

=

Kim Kardashian i et svarthvitt antrekk. © Bestimage

Kim Kardashian har vært til stede på flere visninger under haute couture-moteuken i Paris, og til en visning ankom hun i et svarthvitt antrekk. Svart pologenser og svarte bukser får en moderne og et sterkt uttrykk når det matches med en hvit jakke fra Proenza Schouler med runde skuldre.

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!