Bernard Fitzwalter

Det står i stjernene

Heftige romanser eller forfremmelse på jobb i sikte? Sjekk ut ditt årshoroskop for 2017!

Salget er i gang og her er våre tips til hvilke plagg og hva slags tilbehør det er verdt å gå til innkjøp av.

- Se etter klassiske plagg i gode materialer, tenk denim-skjorter, skinnjakker, t-skjorter, skinnbukser, silkebluser og jeans - dette kan du få til en brøkdel av prisen, og er plagg som holder sesong etter sesong.

- Dyremønstrede plagg er konstant til stede i motebildet, og til våren blir det fortsatt mye å se av dette. ELLE-stylist og blogger Caroline Skjelbreds heteste tips er å se etter plagg og tilbehør med pytonmønster.

- Folklore og mønstre med afrikansk inspirasjon er en stor trend til våren, og butikker legger gjerne ut salgsplagg fra tidligere sesonger, ikke bare høstens sesong, så ikke glem å titt gjennom alle salgsvarene for plagg, vesker og skjerf inspirert av ulike verdenshjørner.

- Skjorten er et av vårens it-plagg, så gå gjerne til innkjøp av denne i ulike farger og materialer, som bomull, silke og chiffon.

Elle.no=

Gå for gode kupp på salg!

1. Bluse fra H&M, kr 150. 2. Skjørt fra Kenzo/net-a-porter.com, kr 3.215. 3. Bukse fra J.Brand/mywardrobe.com, kr 1.540. 4. Veske fra Carven/ssense.com, kr 1.650. 5. Boots fra Frye/hoyer.no, kr 2.199. 6. Jakke fra Bik Bok, kr 350.

- Flere designere, som for eksempel Altuzarra, lot metalliske stoffer svøpe modellenes kropper, så vær på utkikk etter skjørt, skjorter og skjørt i sølv, bronse eller gull - til hvit bomull og grå jersey får du en frisk og kul feststil.

- I butikkhyllene i vinter har det vært et stort utvalg av svart-hvite klær, og det er ingen grunn til å la slike plagg henge: et stort antall designere viste slike antrekk, velg en minimalistisk vri dersom du syns dette er finest, eller velg grafiske mønstre hvis du ønsker et mer lekent uttrykk.

- Striper og pasteller, sportsinspirerte plagg og tynne og brede belter er enkle måter å oppdatere vårgarderoben på, det samme er både enkle svarte, grå og beige pumps eller litt mer elleville alternativer i farger og dyremønster. I tillegg viste blant andre it-designer Isabel Marant blonder og en god del snøredetaljer i sin vårkolleksjon, så salgsvarer med slike detaljer er ordentlige kupp.

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!