Bernard Fitzwalter

Det står i stjernene

Heftige romanser eller forfremmelse på jobb i sikte? Sjekk ut ditt årshoroskop for 2017!

Rødt er en av fargene som i aller høyeste grad symboliserer jul, og i den anledning er det på sin plass med et og annet hint av fargen i klesskapet?

Vi har funnet ti knallrøde plagg, men butikkene bugner over av burgunderrøde varianter også. Style deg i rødt fra topp til tå, eller miks med rosa, grått, beige og svart.

Boho-blusen

Denne kommer til sin rett mot et par knallblå jeans.

Bluse fra H&M, kr 199.

Jakke

Sett farge på yttertøyet! Denne jakken kan brukes som varm ytterjakke dersom du er flink til å kle deg i lag på lag, eller bruk den som en inne-jakke på jobb.

Jakke fra Ganni/mywardrobe.com kr 2.154.

Rutete skjerf

Ruter har de siste sesongene vært en stor vinner på trendfronten, og dette skjerfet varmer og frisker opp gusten vinterhud.

Skjerf fra Cubus, kr 199.

Veske

Sett farge på ditt ensfargede festantrekk (vi kvinner ender som oftest på et svart antrekk) med en veske med nagler og lakk.

Veske fra Mango, kr 199.

Sko

Disse koster en formue, men de er et kunstverk og har en anvendelig hælhøyde. Match neglelakken med skoene og bruk en grå kjole til.

Sko fra Dolce & Gabbana/net-a-porter.com, kr 10.915.

Sko

Bytt ut de svarte pumpsene med et par røde varianter, i hverdagen er de fine til bluse og jeans på jobb og på fest kommer de til sin rett til en skreddersydd smoking.

Sko fra Aldo, kr 999.

Spagettistropptopp

Topper med spagettistropper viser hud, er utrolig sexy og kan styles på flere vis. Sleng en blazer over skuldrene for en look som ikke er fullt så avkledd, eller bruk den til et blyantskjørt med splitt for en sexy stil.

Topp fra Bik Bok, kr 179.

Lue

Miks en varm armygrønn bombejakke med en knallrød lue for et oppsiktsvekkende uttrykk.

Lue fra FWSS, kr 399.

Kordfløyel

Kordfløyelbukser i farge gir både tekstur og spill til antrekket, bruk dem til en grovstrikket genser og sleng et langt gullkjede rundt halsen.

Bukse fra H&M, kr 199.

Genser

Bruk en stor oversized strikkegenser til et kappeskjørt for en feminin og kul hverdagsstil.

Genser fra Kappahl, kr 249.

Fra venstre: bluse fra H&M, jakke fra Ganni, veske fra Mango, skjerf fra Cubus, sko fra Dolce & Gabbana/net-a-porter, lue fra FWSS, bukse fra H&M, genser fra Kappahl, topp fra Bik Bok, sko fra Aldo.

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!