Bernard Fitzwalter

Det står i stjernene

Heftige romanser eller forfremmelse på jobb i sikte? Sjekk ut ditt årshoroskop for 2017!

Den nye duften fra Hugo Boss heter Jour og har den vakre skuespilleren Gwyneth Paltrow som modell.

Hun er også i disse dager aktuell i filmen «Thanks for Sharing» som kommer på kino den 29. november.

Nå kan du vinne selve duften og to kinobilletter til den nye filmen. Vi trekker tre vinnere som får hver sin premiepakke med en Hugo Boss Jour EdP 30 ml + to kino billetter til «Thanks for Sharing».

Hver premiepakke har en samlet verdi på kr 635,-

Det du må gjøre er å sende en mail til konkurranse@elle.no og svare på følgende spørsmål:

Hvem spiller hovedrollene i filmen «Thanks for Sharing»?

Send ditt svar og kontaktinfo på mail til konkurranse@elle.no og merk emnefeltet med Hugo Boss.

Jour fra Hugo Boss

Boss Jour er en energigivende og elegant duft med friske noter av sitrus og hvite blomster. Dette er en klassisk og nydelig duft, som blir dagvarianten av Boss Nuit som ble lansert i fjor.

Om filmen:

Adam (Mark Ruffalo) sliter med sexavhengighet, har levd i sølibat i fem år men vurderer å gi slipp på alt da han møter den sexy fitnessfanatikeren Phoebe (Gwyneth Paltrow).

THANKS FOR SHARING er en komedie om sexavhengighet, romantikk og lyster. Adam (Mark Ruffalo), Mike (Tim Robbins) og Neil (Josh Gad) er tre menn som har lite til felles på overflaten, men de er alle sexavhengige i samme støttegruppe i New York, en by som syder av utfordrende, visuelt stimuli. Adam er en høyt anerkjent miljøkonsulent som har en trygg og vellykket karriere. Hans store frykt i livet er å slippe noen for nært på seg, selv om det betyr å spolere en sjanse for å starte et forhold til den smarte, dyktige og noe sexfikserte Phoebe.

Situasjonen blir ikke bedre av at hun nettopp har avsluttet et forhold til en med rusproblemer, og det siste hun ønsker er noen med avhengighet. Med sterke skuespillere og søt og morsom humor har dette blitt en lidenskapelig regidebut til Stuart Blumberg, den Oscar-nominerte manusforfatteren bak "The Kids Are All Right". I filmen møter vi velkjente skuespillere som Mark Ruffalo, Tim Robbins, Gwyneth Paltrow, Alecia Moore også kjent som artisten Pink, Joely Richardson og Josh Gad. Ved å veksle mellom humor og alvor om menn som overkommer sitt forhold til sex, har dette blitt en herlig komedie for det store publikum.

=

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!