Bernard Fitzwalter

Det står i stjernene

Heftige romanser eller forfremmelse på jobb i sikte? Sjekk ut ditt årshoroskop for 2017!

Når er ELLEs årlige kåring over Norges mest sexy mann endelig klar, og vinneren for 2013 ble enstemmig vedtatt:

Aksel Lund Svindal er Norges mest sexy mann!

Her er topp 10, men vil du sjekke resten lista, må du kjøpe ELLEs desemberutgave som er i salg mandag 18. november.

1. Aksel Lund Svindal (30)

Det er ingen over, ingen ved siden av Aksel - verken på sexometeret eller i skibakken. Vi er i fyr og flamme over dette übersjarmerende mannebeinet, og det skader heller ikke at han har kropp som en gud, tar 200 kg i knebøy, fyker ned stupbratte fjell daglig og attpåtil er singel! Han er tøff, kjekk, sjarmerende, flink, og det er i grunn fryktelig rart at det smilet ikke har smeltet snøen på hvert eneste fjell han har satt sine bein.

2. Tobias Santelmann (33), skuespiller

Vi har for lengst omdøpt den barske kjekkasen tilSantelnam. Tobias tok oss med storm da han dukketopp på Kon-Tiki-flåten i fjor, og vi skal innrømme at det ikke bare var de filmatiske kvalitetene som fikk oss til å gå og se Jag etter Vind og Jeg er din i år.

3. Aksel Hennie (37), skuespiller.

For en kropp, for en mann! Landets største filmstjerne har spist biff og løftet vekter for å komme i form til Hollywood-filmen Hercules, noe som ikke har gått ubemerket hen. Det ser ut til at han finner tonen med diverse undertøysmodeller på filmsettet, så vær raskt ute, jenter, om dere vil ha kloa i ham, mens han fremdeles er singel!

4. Leo Ajkic (29), radio- og TV-personlighet.

Få balanserer badboy og pusegutt som P3s Leo. Bak det gangster-kule ytret skjuler det seg en smart og følsom mann, som vi gjerne hadde vært dama til!

5. Chirag Patel (29), rapper.

En av de fineste mennene i musikkbransjen er en uimotståelig miks av gatesmart, velkledd, rappkjefta og kjekk som fy. Øyne som en hundevalp gjør heller ingenting. Vi hadde lett spist vår sjuende sans for en dans!

6. Stian Blipp (23), TV-fjes.

Hva er det Blipp ikke kan? At bergenseren kom seirende ut av Idol er det ingen tvil om, spør du oss. Morsom, talentfull, atletisk, kjekk og sympatisk - Stian har alt. Attpåtil er han singel (så vidt vi vet). Førstemann til mølla!

Sjekk ut fjorårets topp 10-liste HER!

=

MEST SEXY: 2. Tobias Santelmann. 3. Aksel Hennie. 4. Leo Ajkic. 5. Chirag Patel. 6. Stian Blipp.

7. Lars Vaular (28), rapper.

Vaular-sveisen er byttet ut med Vaular-skjegget - og vi liker det! Bergensrapperen er kanskje blitt voksen og etablert, men er langt ifra kjedelig. Selve manifestasjonen på Daddy Cool.

8. Bård Ylvisåker (31), komiker.

Hele verden har latt seg sjarmere av den foxy bergenseren, noe vi synes er på høy tid. Vi vet fremdeles ikke helt hva reven sier, men én ting er sikkert: Blikket til Bård sier SEXY!

9. Jakob Oftebro (27), skuespiller.

Fjorårets mest sexy mann har superstjernepotensial og verden for sine føtter. Om det er som møllersønnen Johannes i Victoria eller den danske (!) miljøaktivisten i Broen, lar vi oss forbløffe over hvor utrolig talentfull, kjekk og sjarmerende han er.

10. Vincent Dery (23), rapper.

Da Envy entret scenen under ELLEs sommerfest, ble den varme sommerkvelden enda litt heitere. Og nei, Vincent - you are NOT WRONG!

=

MEST SEXY: 7. Lars Vaular. 8. Bård Ylvisåker. 9. Jakob Oftebro. 10. Vincent Dery.

Elen Kristvik

Å elske kroppen sin

EMOSJONELLE: Forholdet til kroppen din er det lengste du vil ha dette livet. Så hvorfor er det så vanskelig å la det preges av kjærlighet, i stedet for hat?

Fotocreds:

1: AKSEL LUND SVINDAL. FOTO: ISABEL WATSON

2: TOBIAS SANTELMANN. FOTO: CARL CHRISTIAN RAABE

3: AKSEL HENNIE. FOTO: MATHIAS FOSSUM

4: LEO AJKIC. FOTO: KIM ERLANDSEN, NRK

5: CHIRAG PATEL. FOTO: STELLA PICTURES

6: STIAN BLIPP. FOTO: BJØRN WAD

7: LARS VAULAR. FOTO: ERIK FIVE GUNNERUD

8: BÅRD YLVISÅKER. FOTO: THOMAS NILSON VG

9: JAKOB OFTEBRO. FOTO: CARL CHRISTIAN RAABE

10: VINCENT DERY. FOTO: ERIK BURAAS

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!