Bernard Fitzwalter

Det står i stjernene

Heftige romanser eller forfremmelse på jobb i sikte? Sjekk ut ditt årshoroskop for 2017!

1. Taylor Schilling (29) Har du ikke sett Netflix-serien Orange is The New Black (eller OITNB, blant fansen), bør du gjøre det med én gang! Taylor spiller hovedrollen som antiheltinnen Piper Chapman, en Taylor Swift-pen forstadsjente som blir sendt i kvinnefengsel for en forbrytelse hun gjorde i sin eksperimentelle ungdomstid. Serien er både morsom, trist og spennende - og får deg garantert hekta fra første minutt. Taylor har tidligere spilt i sykepleierserien Mercy og Zac Efron-filmen The Lucky Ones, samt i fjorårets Oscar-vinner Argo. Første sesong er tilgjengelig på Netflix.

2. Jacob Ofterbro (27) Det er tydeligvis så deilig å være norsk i Danmark at Norges mest sexy mann anno 2012 har emigrert dit. Karrieremessig ikke så dumt, siden det har gitt ham en rolle i den dansk/svenske suksesserien Broen. Første sesong fikk oss både til å bite negler og telle desperat ned til neste episode, og nå når kjekke Jacob er med, har vi enda en grunn til å sitte klistret i sofaen. Øresundbroen står igjen i sentrum for handlingen, og det blir så klart gjensyn med raringen Saga Norén og kvinnebedåreren Martin Rhode. Går nå på NRK og NRK.no.

3. Tore Sagen (32) Sjarmbomben kjent fra Radioresepsjonen på P3 kan nå endelig nytes i HD-kvalitet, attpåtil sammen med blant andre Jon Almås, Maria Blokkhus og Charlotte Frogner. Hva skjer når et urbant Løkka-par bestemmer seg for å flytte på bygda og bli ordentlig voksne? Serien vises nå på NRK og på NRK.no

4. Sigrid Bonde Tusvik (33) At hun ikke er redd for å by på seg selv, er vi klar over. Men at vi får bli med helt inn på fødestua, kommer dog som et lite sjokk. I Sigrid blir mamma følger vi komikeren før, under (!) og etter fødselen av datteren Jenny. Vi elsket da Sigrid søkte kjæreste, og antagelig blir «fortsettelsen» på livet til en av TV-rutas tøffeste damer vel så underholdende! Fikk du ikke med deg serien da den gikk på tv, sjekk ut TV2 SUMO.

5. Sarah Michelle Gellar (36) Buffy-stjerna har muligens ikke hatt den helt store karriereprogresjonen etter at vampyrserien ble tatt av skjermen i 2003. Den nye komiserien The Crazy Ones, kan imidlertid bli et vendepunkt. Bak står Ally McBeal-skaper David E. Kelley, og komikongen Robin Williams er også å finne på rollelista. De to spiller far og datter, og driver et anerkjent reklamebyrå sammen. Han er uforutsigbar og eksentrisk - hun hans rake motsetning. En av høstens mest hypede premierer over dammen! Går på den amerikanske TV-kanalen CBS nå, vi krysser fingrene for at den kommer til norske skjermer!

6. Jonathan Rhys Meyers (35) Den britiske kjekkasen er for mange best kjent fra Woody Allen-filmen Match Point. Nå er lekkerbiskenen klar som forretningsmannen Alexander Grayson, aka selveste Dracula. Verdens mest kjente vampyr er også denne gangen tørst på både blod og kvinner, men plages med sin egen samvittighet og moral. En ny favoritt for alle blodtørstige True Blood-fans? Går på den amerikanske TV-kanalen SKY Living nå.

=

1. Taylor Schilling, 2. Jacob Ofterbro, 3. Tore Sagen, 4. Sigrid Bonde Tusvik, 5. Sarah Michelle Gellar, 6. Jonathan Rhys Meyers © Glenn Karlsen/NRK, TV 2/pressebilde, Isabel Watson, Getty Images, Scanpix, All Over Press

7. Anna Farris (36) Hollywood-stjernen, kjent fra filmene What's Your Number og The Dictator, spiller en alenemamma og nylig tørrlagt alkoholiker som prøver å komme seg gjennom livet uten å gå på de helt store smellene i komiserien Mom. Allison Janney, kjent fra den nå nedlagte TV-serien Presidenten, er hennes passiv-aggressive og (også) nylig tørrlagte mor, og gjør så klart ikke hverdagen noe lettere for henne. Går på den amerikanske TV-kanalen CBS nå.

8. Malin Akerman (35) Svenske Malin (dog oppvokst i Canada) har fått rollen som partyjenta Kate i den nye komiserien Trophy Wife. Hun gifter seg med en mann hun møter på karaokebar, og med på kjøpet får hun tre manipulative barn og to forsmådde ekskoner. Det blir selvsagt flust av komisk kaos når Kate prøver å finne sin plass i den nye familietilværelsen. Vises på den amerikanske TV-kanalen ABC nå.

9. Rebel Wilson (27) At Rebel Wilson innehar et sjeldent komisk talent, demonstrerte hun i fjorårets suksessfilm Pitch Perfect. I den nye sitkomen Super Fun Night spiller hun både hovedrollen og er manusforfatter, og til tross for mye tull og fjas, har den en alvorlig undertone. Rebel vil nemlig inspirere jenter som ikke tror de er kule og pene, til å ta for seg av livet og tro på seg selv. Serien handler om en gjeng single jenter som de siste 13 årene har vært sammen hver eneste fredag. Går på den amerikanske TV-kanalen ABC nå.

10. Viking-gutta Selv om kanskje ikke en historisk TV-serie om vikingtiden umiddelbart høres forlokkende ut, bør du likevel ta en titt på serien Vikings. Vi skal gi deg to grunner. Den ene heter Gustaf Skarsgård og den andre Thorbjørn Harr. De to spiller henholdsvis båtbyggeren Floki og Jarl Borgn i serien, som tar oss med tilbake til 700-800-tallet og vikingtidens brutale hverdag. Vises på TV 2 Zebra nå.

11. Siri Tollerød (26) Top Model Norge er tilbake,. denne gangen med vår egen covermodell som programleder. Konkurransen er tøffere enn noen gang, og den heldige vinneren får blant annet pryde forsiden av - trommevirvel - norske ELLE! Vår egen sjefredaktør Signy Fardal og moteredaktør Petra Middelthon dukker opp som gjestedommere. Dette vil du ikke gå glipp av! Går på TV3 mandager kl. 20.30.

12. Else Kåss Furuseth (33) Else har forlatt TKFN-gjengen, og fått sitt eget talkshow. Det roper vi et rungende hurra for! Ikke fordi vi ikke likte henne i nevnte program, men fordi det betyr enda mer Else på skjermen. Målet hennes er å bli en norsk Oprah Winfrey, hittil lover det godt. Else vises på TV 2 tirsdager kl.22.40

=

7. Anna Farris, 8. Malin Akerman, 9. Rebel Wilson, 10. Viking-gutta, 11. Siri Tollerød, 12. Else Kåss Furuseth © Glenn Karlsen/NRK, TV 2/pressebilde, Isabel Watson, Getty Images, Scanpix, All Over Press

Elen Kristvik

Å elske kroppen sin

EMOSJONELLE: Forholdet til kroppen din er det lengste du vil ha dette livet. Så hvorfor er det så vanskelig å la det preges av kjærlighet, i stedet for hat?

FØLG STRØMMEN

Ikke tilgang til amerikansk TV? Fortvil ikke! Selv om nedlastning er ulovlig, kan du streame episodene på nett. Skaff deg en amerikansk IP-adresse via en VPN-forbindelse, og få tilgang på amerikanske versjonene av streamingtjenester som Hulu, Apple TV og Netflix. Sjekk ut strongvpn.com og hidemyass.com. Forvirra? Hjelp får du på nettsiden nrkbeta.no.

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!