Bernard Fitzwalter

Det står i stjernene

Heftige romanser eller forfremmelse på jobb i sikte? Sjekk ut ditt årshoroskop for 2017!

Hei Xochitl - hvem er du?

- Jeg er halvt norsk, halvt meksikansk og født og oppvokst i Houston Texas, USA. Jeg har i et og et halvannet år jobbet for moteagenturet Blender Agency som sales intern, og er nå bosatt i London.

Hva kan vi lese om på bloggen din?

- På bloggen min kan dere lese om mine interesser innenfor mote, kunst og fotografi.

Beskriv stilen din!

- Jeg vil beskrive stilen min som klassisk og feminin, men med en edge. Jeg foretrekker som regel å bruke sort og/eller hvitt, og er veldig nøye på å heller investere i tidløse plagg enn å følge trender.

Hva finner vi mest av i klesskapet ditt?

- I klesskapet mitt finner du hovedsakelig en god del basisplagg, og noe med mer unike snitt, linjer og fasonger. Jeg liker best å holde det relativt enkelt og heller sprite opp antrekk med noen lekne sko, som man garantert finner mest av i skapet mitt. Jeg får aldri nok av sko!

Hva klarer du deg ikke uten?

- Jeg liker ikke å innrømme det, men jeg har det i overkant vanskelig med å legge vekk mobilen min. Det må og skal gjøres noe med! Ellers er jeg nokså avhengig en korall farget lipgloss fra Chanel og hårføneren min.

Hvor henter du inspirasjon?

- Den beste inspirasjonen jeg finner er når jeg reiser, gatemote i ulke land er alltid like fascinerende synes jeg. Street style-blogger på Tumblr og ulike plattformer fungerer også veldig bra.

=

Hvem er de best kledde damene du vet?

- Elin Kling, Emmanuelle Alt, Geraldine Saglio og venninnen min Darja Barannik. Effortless chic er stikkordene disse damene har tilfelles og jeg elsker det!

Hva er ditt siste kjøp? Og hva er øverst på shoppingønskelista?

- Mitt siste kjøp var litt forskjellige klær fra den fantastiske vinterkolleksjonen til FWSS (Fall Winter Spring Summer). Øverst på ønskelisten står en skinnjakke fra Celine, ankel støvletter fra Alaia og en kåpe fra Alexander Wang.

... og hva finner vi aldri i klesskapet ditt?

- I klesskapet mitt vil dere nok aldri finne et par flip flops, jeg takler rett og slett ikke flip flops.

Hvordan vil du kle deg i vinter? Og hvilket plagg er ditt nøkkelplagg for sesongen?

- Det vil nok bli mye hel sort og innimellom blandet med hvitt denne vinteren. Synes den monochrome looken er enkel og fin til enhver anledning. Nøkkelplagget mitt for denne sesongen er garantert en shearling jakke fra Rick Owens, og ellers blir det nok mye skinny jeans, kåper og deilige strikkegensere fremover.

Følg Xochitls liv i London på bloggen hennes HER!

=

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!