Bernard Fitzwalter

Det står i stjernene

Heftige romanser eller forfremmelse på jobb i sikte? Sjekk ut ditt årshoroskop for 2017!

Svenske Caroline Blomst er kvinnen bak nettstedet carolinesmode.com, der hun både blogger selv og driver gatemotebloggen Stockholm Street Style sammen med Daniel Troyse.

I årevis har de reist rundt til forskjellige byer og tatt bilder av stilfulle kvinner på gata. Det har ført til at Stockholm Street Style er blitt en av verdens største gatemoteblogger.

Tidligere i år slapp hun også sin første kleskolleksjon under eget navn med basisplagg hun selv har lett etter i årevis, men aldri funnet.

- Jeg hadde for eksempel sett for meg en skinnjakke som jeg ønsket meg, med flettedetaljer på ermene, men fant den aldri noe sted, forteller hun.

Den perfekte skinnjakken

Caroline hadde lenge tenkt at det manglet basisplagg i god kvalitet til en rimelig penge i klesbransjen, og bestemte seg dermed for å gjøre noe med det. Sammen med Troyse startet hun arbeidet med kolleksjonen for cirka ett år siden, og lanserte den tidligere i høst.

Få timer etter at nettbutikken åpnet var flere plagg utsolgt.

- Hvilke plagg er essensielle for deg å ha i garderoben?

- Det er færre enn du skulle tro. Den perfekte skinnjakken funker til alt, og i tillegg vil jeg si at det eneste du faktisk behøver i tillegg er en behagelig t-skjorte, samt et par skinny jeans. Du trenger faktisk ikke mer, sier Caroline.

Hun er fast bestemt på å holde kvaliteten oppe og prisen nede, noe som er en av grunnene til at de foreløpig kun selger klærne på deres egne nettside. I tillegg til skinnjakker og saueskinnspelser, inneholder kolleksjonen jeans, gensere i kasjmir, t-skjorter og et belte.

De har også bestemt seg for at det ikke skal komme en kolleksjon i halvåret, men at det kontinuerlig skal komme drypp av nye plagg.

=

MÅ-HA: Carolines must-haves er ganske så enkle: jakke fra Caroline Blomst, kr xx, t-skjorte fra Tricot 1.0/my-wardrobe.com, kr 420, jeans fra H&M, kr 299.

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!