Bernard Fitzwalter

Det står i stjernene

Heftige romanser eller forfremmelse på jobb i sikte? Sjekk ut ditt årshoroskop for 2017!

Er du musikkinteressert? Vil du henge med de største stjernene på 2013 MTV Europe Music Awards den 10. november? Da må du delta i denne konkurransen!

Vi trekker to vinnere som får en tur for to med reise, hotell, billetter til 2013 MTV EMA og andre smågoder. Ta med deg en venn på ditt livs beste tur!

Sammen med 2013 MTV EMA gir vi to av våre lesere sjansen til å dra på Ziggo Dome i Amsterdam og se hvem av de store stjernene som stikker av med den gjeveste musikkprisen. Dere får se alle opptredenne, inspireres av stjernenepå den røde løperen og være nøyaktig der det skjer. Årets musikkhappening finner sted den 10. november og sendes live på MTV.

På scenen kommer blant annet Miley Cyrus, Katy Perry, Snoop Dogg, Robin Thicke, Afrojack, Imagine Dragons og The Killers til å opptre.

I premien inngår:

- Reise til Amsterdam for deg og en venn

- Dobbelrom på firestjerners hotell fra søndag til mandag

- Vorspiel før selve konserten

- To billetter til The Golden Circle på 2013 MTV EMA

- Goodiebags som dere får med hjem

- En egen personlig kontakt som tar seg av dere

For å delta i konkurransen må du svare på følgende spørsmål:

Hvem er kveldens host på 2013 MTV EMA i Amsterdam?

A. Katy Perry

B. Red Foo

C. Justin Timberlake

Send ditt svar på mail til konkurranse@elle.no innen 30. oktober. Merk emnefeltet med MTV EMA og legg ved kontaktinfo og adresse.

=

=

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!