Bernard Fitzwalter

Det står i stjernene

Heftige romanser eller forfremmelse på jobb i sikte? Sjekk ut ditt årshoroskop for 2017!

I fjor debuterte rapperen Anthony «Dreamon» Osumanu Vartdal (23) på en pen 7.-plass i ELLEs Sexy Mann-kåring. Nå debuterer oslogutten igjen - denne gangen med sitt første album.

- Selv syns jeg albumet mitt er den beste musikken jeg har laget hittil. I stedet for å følge mainstreamen og det norske radiopop-formatet, har jeg valgt å gå tilbake til røttene mine og gjøre 100% den musikken jeg selv vil høre og lage. Jeg har hentet inspirasjon fra soul, neo-soul, gospel og R&B. Det er et veldig varmt og personlig album, sier Dreamon selv om debutalbumet «Dreams Come True», som er ute 25. oktober.

- Hvis du er bittelitt lei av superkommersiell listepop, og er ute etter noe deilig og varm musikk i høst og vinter, så tror jeg albumet vil falle i smak, spår kjekkasen.

Vinn antrekk til 6.000 kroner

Vi gleder oss! Og noe annet som meget mulig vil glede et jentehjerte, er denne sjansen:

Følger du Dreamon på Spotify, blir du nemlig automatisk med i en konkurranse der vinneren får bli med Dreamon på shopping til Samsøe & Samsøe og plukke ut et antrekk til en verdi av 6.000 kroner pluss 6 måneder gratis Spotify-abonnement.

To andre vinnere får 6 måneder gratis Spotify-abonnement hver.

Trykk på Follow-knappen under for å delta i konkurransen!

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!