Bernard Fitzwalter

Det står i stjernene

Heftige romanser eller forfremmelse på jobb i sikte? Sjekk ut ditt årshoroskop for 2017!

Anine er født i Danmark, men oppvokst i Sverige. Nå bor hun i Los Angeles, der hun foruten å ta modell- og musikkoppdrag driver sitt eget klesmerke og blogger på blogg.mama.nu/aninebing

05.55: Våkner av at min to år gamle datter Bianca roper «maaaaaamma!» fra rommet sitt. Henter henne inn i senga til meg og mannen min Nicolai. Vi koser litt og ser på tegnefilm, men etter ti minutter vil hun ha frokost.

06.05: Hele familien samles til frokost. Bianca spiser yoghurt, jeg müsli og Nicolai får havregryn med melk.

07.00: Vi vinker ha det til Nicolai. Jeg og Bianca tar et bad, før vi kler på oss. Hun vil så klart ha på seg prinsessekjolen sin. Jeg kler meg fra topp til tå i mitt eget merke, Anine Bing. I dag blir det smale jeans (som jeg ikke klarer å kneppe igjen fordi jeg er høygravid), en løs, hvit T-skjorte, skinnjakke og boots.

08.00: Biancas dagmamma kommer, og jeg drar på kontoret for å gå igjennom noen nye vareprøver for merket mitt. Det må gjøres en del småendringer, men jeg er fornøyd og gleder meg til vi får alle de fine nyhetene!

08.40: Spiser brødskive med peanøttsmør. På grunn av graviditeten er jeg sulten stort sett hele tiden. Det må mange måltider til for å holde meg gående ¿

09.45: Alessandra Ambrosios stylist titter innom showrommet for å hente en skinnjakke Alessandra kjøpte av meg forrige uke. Hun plukker også med seg et par jeans og topper hun tror klienten hennes vil like.

11.00: Det amerikanske magasinet FOAM Magazine kommer for å intervjue meg. De tar også et par bilder.

12.15: Lunsj! Jeg er sulten, igjen. Har dårlig tid og kjøper en sandwich på Subway som jeg spiser med litt chips ved siden av. Jeg er helt avhengig av chips med salt og vineddik om dagen!

13.00: Setter meg ved dataen og ser gjennom alle e-postene som har kommet i løpet av natta fra Europa og i løpet av dagen fra USA. Mailboksen min har som regel alltid 35 uleste e-poster. Så er det tid for å forberede dagens blogginnlegg. De fleste leserne mine er skandinaviske, så jeg programmerer innleggene mine slik at de kommer ut på passende tidspunkt. Jeg pleier nesten alltid å ha fire innlegg om dagen, og det har jeg i dag også.

=

ANINE BING: Designeren er også modell, vokalist og blogger.

14.30: Drar fra kontoret og hjem til Bianca. Vi skal på besøk til min gode venninne, modellen og Bond-piken Izabella Scorupco. Datteren hennes, Julia på 15 år, elsker Bianca, så det er supert å være på besøk hos henne. Hun underholder Bianca, mens vi får litt kvalitetstid sammen.

15.00: Vi drikker te og spiser kaker og frukt. Bianca og Julia leker med familiens tre hunder. Hun elsker hunder, og er over seg av glede.

16.30: Tid for å dra videre, men først tar vi turen ut i hagen for å plukke med oss sitroner fra Izabellas to store sitrontrær. Nam!

17.00: Tar turen innom showrommet på veien hjem. Modell Rosie Huntington-Whiteley skal komme innom for å shoppe litt. Hun er så utrolig vakker, og jeg er så stolt og glad for at hun vil gå i klærne mine. Rosie plukker med seg en skinnjakke, leggings i semsket skinn og et par jeans.

18.30: Endelig hjemme. Hele familien er supersultne, så jeg slenger kjapt sammen en røre og steker pannekaker til min lille familie.

19.30: Tid for å legge Bianca. Vi tar et bad og pusser tenner før jeg leser en godnatthistorie. Jeg sovner så klart i senga sammen med henne. Jeg er helt utkjørt og trøtt nå de siste ukene før jeg skal føde.

21.20: Våkner i Biancas seng, og smyger meg forsiktig ut og inn i min egen. Ser en episode av TV-serien Homeland med Nicolai.

22.30: God natt!

Elen Kristvik

Å elske kroppen sin

EMOSJONELLE: Forholdet til kroppen din er det lengste du vil ha dette livet. Så hvorfor er det så vanskelig å la det preges av kjærlighet, i stedet for hat?

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!