Bernard Fitzwalter

Det står i stjernene

Heftige romanser eller forfremmelse på jobb i sikte? Sjekk ut ditt årshoroskop for 2017!

Modell og it-jente Olivia Palermo ser alltid slående vakker ut.

Her er hennes beste skjønnhetstips og favorittprodukter.

- Rødt er favorittfargen min. De siste åtte årene har jeg alltid sverget til røde negler. Det er varemerket mitt. Jeg varierer heller mellom forskjellige røde nyanser etter årstidene, siden hudtonen forandrer seg gjennom året. Mine favorittlakker kommer fra Essie.

- Jeg blir inspirert av klassiske skjønnheter. Monica Belluci er fantastisk. Jeg henter ofte inspiasjon fra måten italienske kvinner framstår, de kler seg alltid veldig gjennomført og smakfullt.

- Jeg følger en veldig enkel skjønnhetsrutine. Jeg sminker meg alltid på samme måte. Av og til bytter jeg øyenskygge etter sesong og legger litt mer sminke rundt øynene til kvelds, men generelt elsker jeg å bruke matte produkter og litt leppestift til hverdags. Ikke engang i tenårene likte jeg å bruke mye sminke, jeg brukte bare den samme paletten fra Bobbi Brown som moren min brukte.

- Når jeg har tørr hud, sverger jeg til Facial Treatment Mask fra SK-II. en er helt fantastisk, spesielt når jeg reiser mye, eller i skiftet mellom årstidene når huden blir stresset.

- I vesken min har jeg alltid hårspray fra Elnett i resiestørrelse, hårspenner og hårstrikk, samt en miks av produkter fra Guerlain, Bobbi Brown, Dior og YSL. Jeg må alltid ha med meg leppepomade fra Crème de la Mer og dobbeltsidig tape. Du vet aldri når en søm rakner eller du mister en knapp i blusen!

- Jeg gjør som regel min egen sminke og hår til den røde løperen. Jeg liker å samle håret i en løs knute bak, det ser alltid ordentlig ut og får håret vekk fra ansiktet mitt. jeg tenker på sminke som tilbehør, og tenker alltid på hvordan sminken står til antrekket og hvilke detaljer som bør være i fokus.

- Moren min har lært meg å bruke vaseling når jeg fjerner sminken på kvelden. Du smører den på øyelokket og gnir det av med en myk klut etterpå. Av bestemoren min har jeg lært å rive av en liten del av et plaster og legge den over kviser når jeg har utbrudd. Det demper noe av rødheten.

OLIVIAS FAVORITTER: Facial treatment mask fra SK-II, kr 899. The Lip Balm fra Crème de la Mer, kr 430. Diorskin Nude Compact Powder fra Dior, kr 495. Guerlain L'Ecrin 4 Couleurs øyenskyggepalett i fargen 14 Les Fauves, kr 515. Neglelakk fra Essie i fargen Too Too Hot, kr 129. Lipgloss fra Yves Saint Laurent i fargen 20 Golden Macademia, kr 265. Hårspray i reisestørrelse fra Elnett, kr 25. Diorskin Nude Perfecting Hydrating Concealer fra Dior, kr 280.

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!