Bernard Fitzwalter

Det står i stjernene

Heftige romanser eller forfremmelse på jobb i sikte? Sjekk ut ditt årshoroskop for 2017!

ELLEs nye motejournalist Elen Kristvik er vårt nye bloggtilskudd på ELLEblogg.no.

Vi har tatt en liten Q&A med vår nye bloggstjerne, slik at du kan bli bedre kjent med henne og bloggen hennes (som du finner HER!)

Hei Elen - hvem er du?

- Jeg er et hjertebarn som er glad i vann og sjø, som har mellomrom mellom fortenna og som elsker å le. Folk som faller eller går inn i ting er da favoritten. Ellers er ord en stor del av livet, og ordene jeg kommer på dukker opp i ELLE og på bloggen.

Hva kan vi lese om på bloggen din?

- Bloggen er fylt av meg i stort sett alle kriker og kroker, så det er vel en forutsetning at man synes jeg er helt ok hvis man leser den. Jeg prøver å ha en hovedvekt av antrekksbilder, men litt andre bilder her og der dukker også opp. Jeg er opptatt av rettskriving og prøver derfor å unngå feilskriving, og tror nok bloggen min har mer fokus på det skrevne ord enn mange andre der ute. Men jeg skriver ikke stiler altså, jeg prøver å holde det kort og konsist, og kanskje litt festlig

Beskriv stilen din! Med ord.

- Jeg tror stilen min er ganske enkel, men med en liten vri? Jeg hevder på ingen måte å finne opp hjulet, men prøver å være litt kreativ og allsidig i hverdagen, selv om favoritten, skjørt og strikkegensere, blir hyppig brukt.

Hva finner vi mest av i klesskapet ditt?

- Det blir strikkegensere. Jeg ELSKER strikkede gensere! Har også en del lave sko, noe jeg synes er gull verdt å investere litt penger på, heller enn skyhøye hæler.

Hva klarer du deg ikke uten?

- Jeg har lært at jeg faktisk klarer meg uten det meste, men jeg vil aller helst ikke være foruten veskene mine, Elixirs hudpleieprodukter, smykkene jeg alltid bruker og min lavendelfargede strikk fra American Apparel. Men, jeg hadde virkelig ikke klart meg uten kontaktlinsene mine, og da hadde jeg heller ikke klart å kle på meg, komme meg på jobb, shoppe, blogge osv.

=

Hvor henter du inspirasjon?

- Cyberspace, ELLE, venner, magasiner og Instagram.

Hvem er de best kledde damene du vet?

- Ashley Olsen, Lauren Hutton, Giovanna Battaglia og Diane Kruger.

Hva er ditt siste kjøp? Og hva er øverst på shoppingønskelista?

- Det siste jeg kjøpte meg var sandaler fra Del Rio London og en strikket hoodie fra Proenza Schouler på salg. Jeg har nemlig nylig oppdaget nettshopping (halleluja).

.. og hva finner vi aldri i klesskapet ditt?

- Mote for meg er lik moro, så jeg skal ikke steile som en vanskelig hingst på sånt, men jeg tror nok det blir lenge til jeg drar på meg de drøyeste og høyeste plattform-skoene. Jeg tror jeg fikk nok av det da jeg var sånn 13 år gammel.

Hvordan kler du deg i sommer?

- I sommer går jeg i myke dress-shorts med silkebluser eller løse magekorte t-skjorter, blomstrete babydollkjoler, en litt oversized stripete kjole, dype v-hals-utringninger til løse silkebukser og flate sko. For min del er den kort-korte Levi's-shortsen ute av bildet, men jeg erstatter den med 501-jeans i fin, blå vask og en altfor stor Levis-shorts som henger på hofta.

Velkommen til oss, Elen! Det er bare å bokmerke ELLEblogg.no/elen først som sist!

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!