Bernard Fitzwalter

Det står i stjernene

Heftige romanser eller forfremmelse på jobb i sikte? Sjekk ut ditt årshoroskop for 2017!

ELLE skal som et av de første norske medier levere mote- og livsstilsinnhold til BlinkFeed™ - en feature, som finnes på den nye smarttelefonen HTC One.

- Dette er et spennende nytt produkt som jeg er sikker på at ELLE-fashionistaen kommer til å elske, sier Signy Fardal, sjefsredaktør i ELLE.

De nye HTC One-eierne kan glede seg over å kunne motta visuelle liveoppdateringer fra ELLEs moteunivers via HTC BlinkFeed™, som er en av de nye features på HTC One.

HTC BlinkFeed™ gjør startskjermen om til én live stream av relevant personlig informasjon, som oppdateringer av sosiale medier, underholdning og nyheter samt bilder. Den samler alle nyheter fra de valgte kildene, og innholdet bringes straks frem på startskjermen. Alt på ét sted slik at man slipper å skifte rundt mellom forskjellige apps og websider.

For øyeblikket er det mer enn 1.400 forskjellige internasjonale og lokale innholdspartnere å velge mellom, og det er bare ELLE, som inntil videre leverer mote og livsstilsinnhold i Norge.

HTC One har allerede vunnet en lang rekke priser siden annonseringen i Februar og er allerede å finne hos norske forhandlere. Les mer om HTC One her!

=

Bilder tatt med HTC One

=

Bilder tatt med HTC One

=

Bilder tatt med HTC One

=

Bilder tatt med HTC One

=

Bilder tatt med HTC One

=

Bilder tatt med HTC One

=

Bilder tatt med HTC One

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!