Bernard Fitzwalter

Det står i stjernene

Heftige romanser eller forfremmelse på jobb i sikte? Sjekk ut ditt årshoroskop for 2017!

15 år etter at den første episoden av Sex & Singelliv ble vist på amerikanske tv-skjermer, kommer endelig nyheten som vi alle har tenkt lå i kortene: Sarah Jessica Parker lanserer egen skokolleksjon!

Etter å ha spilt skogale Carrie Bradshaw, som satte skodesignere som Manolo Blahnik og Jimmy Choo på motekartet, har Sarah Jessica Parker lang erfaring med designersko, både når det gjelder passform og utseende.

Får navnet SJP

Den nye kolleksjonen hennes skal bestå av sko, vesker og trenchcoats, som vil gå under navnet SJP.

- Dette er på en måte det folk har forventet mest at jeg skal gjøre, på grunn av rollen som Carrie Bradshaw. Fordi jeg spilte den rollen fikk jeg muligheten til å gå med veldig mye forskjellige sko, og det har jeg lært enormt mye av, sier Sarah Jessica Parker til Vogue US.

Den ferske skodesigneren har samarbeidet med ingen ringere enn George Malkemus, som jobber som administrerende direktør for Carries favorittdesigner Manolo Blahnik.

- Vi har satt sammen nye farger som man normalt ikke ser sammen, nydelige kombinasjoner som man skulle ønske man hadde hjemme i skapet, forklarer Parker.

Skoene beskrives som enkle, elegante og annerledes, og i kolleksjonen kommer vi til å finne alt fra pumps til flate ballerinasko. Prisen vil ligge mellom 1.100 og 1.800 norske kroner, og skoene vil selges eksklusivt på varemagasinet Nordstrom i USA fra januar neste år.

CARRIE BRADSHAW: Sarah Jessica Parker mest kjente rollefigur er kjent for sine mange, eksklusive designersko.

CARRIE BRADSHAW: Sarah Jessica Parker mest kjente rollefigur er kjent for sine mange, eksklusive designersko. © Stella Pictures

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!