Bernard Fitzwalter

Det står i stjernene

Heftige romanser eller forfremmelse på jobb i sikte? Sjekk ut ditt årshoroskop for 2017!

Under årets utdeling av Medieprisene i Bergen stakk ELLE av med seieren i hele to kategorier.

Vi vant én av de tre viktigste prisene, nemlig «Årets Magasin» og vant også kategorien «Årets Inspirasjonssak» for moteserien Sirkus, stylet av moteredaktør Petra Middelthon.

Juryen uttaler følgende om Årets Magasin - ELLE:

- I sitt femtende år befester bladet sin posisjon i det norske markedet, og kan som et av få blader i sin sjanger vise til opplagsvekst i 2012. Fornyelse og videreutvikling av spinn-off produkter, samt økt aktivitet i sosiale medier har ført bladet til nye høyder. Flere av medarbeiderne i redaksjonen er anerkjent som noen av de viktigste personene i norsk motebransje, dette gir bladet høy troverdighet både i markedet og hos leserne. For den motebevisste kvinne i Norge er bladet selve Bibelen.

Dette sier de om Årets Inspirasjonssak - Sirkus:

- En fryd for øyet! Dette er inspirasjon på høyt nivå, gjennomført ned til minste detalj. Her spiller alt på lag, fargetoner i klær og kulisser, fotografi, layout og typografi. Vi vil både ha klærne og gå på sirkus!

Se hva du kan lese om i vår maiutgave her!

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!