=

Bernard Fitzwalter

Det står i stjernene

Heftige romanser eller forfremmelse på jobb i sikte? Sjekk ut ditt årshoroskop for 2017!

ECCO Walk in Style Award 2013 feirer sitt 6. år med denne prisutdelingen som skal øke bevisstheten rundt spørsmål som berører utsatte og sårbare kvinner og barn over hele verden.

Fem kvinnelige kandidater fra Danmark, Polen, Nederland, Sverige og Norge, som alle gir inspirasjon gjennom deres arbeid for å hjelpe andre kviner og barn til å leve et anstendig liv, konkurrerer om 1. premien på 35 000 Euro som doneres til en valgfri vedledighetsorganisasjon.

ECCO Norges kandidat heter Aleksandra Ørbeck-Nilssen, en 22 år gammel modell og skuepillerinne. Hun tilbringer tiden sin med å jobbe i Nanofasa Reserve med San-folket, den innfødte befolkningen i Sør-Afrika som er èn av de eldste kulturene i verden. Hvis Aleksandra vinner, vil hun donere pengene til å beskytte San-folkets levemåte.

I forbindelse med denne prisutdelingen, kan du nå bli èn av de 10 lykkelige vinnerne av en ECCO Bagati mobilveske av skinn (verdi kr 899).

Det du må gjøre for å delta i konkurransen, er å svare på følgende spørsmål:

Hva heter ECCO Norges kandidat til ECCO Walk in Style?

1. Samsaya

X. Julia Mjörnstedt

2. Aleksandra Ørbeck-Nilssen

Send ditt svar på mail til konkurranse@elle.no og skriv Ecco i emnefeltet. Konkurransen avsluttes 3. februar.

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!