Bernard Fitzwalter

Det står i stjernene

Heftige romanser eller forfremmelse på jobb i sikte? Sjekk ut ditt årshoroskop for 2017!

Vår årlige kåring over Norges mest sexy menn er endelig klar, og vi i ELLE er ikke i tvil om hvem som topper lista i 2012:

Jakob Oftebro (26) er Norges mest sexy mann!

Her er topp 10, men vil du sjekke resten lista må du kjøpe ELLEs desemberutgave som er i salg fredag 16. november.

1. JAKOB OFTEBRO (26), SKUESPILLER

Talentfull, kjekk og sjarmerende - Jakob er en superstjerne in the making og har tatt oss med storm det siste året. Vi ble bergtatt av Kon-Tiki, lo oss skakke av gjesteopptredenene i Torsdag kveld fra Nydalen, pustet lettet ut da han reddet Amanda-showet med sitt improviserte enmannsshow og lot oss forføre av hans magiske tiltrekningskraft i Erobreren.

2. CHIRAG PATEL (28), RAPPER

Vi fikk gåsehud under Karpe Diems avslutningskonsert på Øya og tårer i øynene da de framførte Påfugl på Rådhusplassen. Kors på halsen, ti kniver i hjertet, mor og far i døden; Chirag er deilig. Kom og ta oss, baby, bak i Toyota'n til Magdi!

3. TOBIAS SANTELMANN (32), SKUESPILLER

Vi trodde vi visste hva vi hadde i vente da vi skulle se Kon-Tiki, men jammen fikk vi oss ikke en skikkelig overraskelse allikevel. Vi satte popcornet i halsen da Tobias dukket opp på lerretet, selv om han stort sett kastet opp hele veien til Polynesia. Norges Matthew McConaughey!

4. AKSEL LUND SVINDAL (29), ALPINIST

Det er ikke bare vitaminbjørner som spretter av glede når de ser Aksel. Hjertene våre hopper også over noen slag, når verdens kjekkeste alpinist skrur på sjarmen. Ikke rart han har OL-gull i Super-G, som vi regner med at står for Super-Grisedeilig.

5. BÅRD YLVISÅKER (32), KOMIKER OG TALKSHOW-VERT

Moroklumpen fra Bergen befester sin posisjon som TV-rutas heiteste. Vi ler oss skakke og sikler om hverandre, og hadde ikke hatt noe imot å bli lurt inn i heisen av ham.

6. LARS VAULAR (28), RAPPER

Det er vanskelig å holde øynene lukket når kjekkasen fra Bergen står på scenen. Pappa-versjonen av rapperen har funnet sin eneste, men vi synes fremdeles han er kul, velkledd, tøff og mystisk. Vi tar gjerne den siste dansen!

=

MEST SEXY: Disse mennene troner på vår topp 10-liste over Norges mest sexy. © Faksimile ELLE 12

7. ANTHONY «DREAMON» OSUMANU VARTDAL (22), MUSIKER

Den unge rapperen fra Manglerud har, i tillegg til en skokk med siklende jenter, selveste Kronprins Haakon i fanskaren. Han synger om damer, flørting, festing og kos, og lengter etter kjæreste. Vi stiller oss gjerne i kø for en date!

8. ODD-MAGNUS WILLIAMSON (32), SKUESPILLER/KOMIKER

Fjorårets mest sexy har prydet lerretet i to av årets største filmsuksesser; Kon-Tiki og Tina og Bettina. Vi heier ham videre og digger fortsatt Odda herfra til månen. Likevel må han ta et par steg ned fra tronen i år. Det er lov å få seg kjæreste, og det er lov å være forelska. Såpass rause skal vi være. Det er til og med lov (og litt søtt) å sprøyte sosiale medier fulle av kliss, klass og kjærlighetserklæringer. Men spesielt sexy er det ikke.

9. REINERT «RAY KAY» OLSEN (34), REGISSØR

Lady Gaga ville ha ham. Britney Spears ville ha ham. Justin Bieber, Beyoncé og Snoop ville ha ham. Og selv om vi ikke akkurat skal spille inn noen musikkvideoer med det første, vil vi jammen ha ham, vi også!

10. KÅRE MAGNUS BERG (34), PROGRAMLEDER OG KUNSTNER

Den brunøyde go'biten og kunstnersjelen har endelig forlatt barne-TV. Da han tok med seg kjendiser på skoleoppussing på TV3, ble vi plutselig interessert i maling og sparkel, og etter returen til NRK og Stjernekamp, er det blitt litt mer fristende å tilbringe lørdagskvelden foran TV-en ...

=

ELLE: Se hele listen over Norges mest sexy menn i ELLEs desembernummer, som er i salg fra 16. november!

Elen Kristvik

Å elske kroppen sin

EMOSJONELLE: Forholdet til kroppen din er det lengste du vil ha dette livet. Så hvorfor er det så vanskelig å la det preges av kjærlighet, i stedet for hat?

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!