Bernard Fitzwalter

Det står i stjernene

Heftige romanser eller forfremmelse på jobb i sikte? Sjekk ut ditt årshoroskop for 2017!

Den rutete flannelskjorta har blitt en klassiker i garderoben, og det beste er at den er så anvendelig.

Denne måneden har vi bedt stylist Line Kirkhus, som blogger på lilisfashion.com, om å style flannelskjorten på tre forskjellige måter.

Line har tatt utgangspunkt i en skjorte fra Tommy Hilfiger, kr 899.

Les også: Høstens fineste ankelboots

Drinker på Løkka

Den rutete flannelskjorten er perfekt å bruke når du vil dempe et ellers pyntet antrekk. Den holder deg også varm om du er tynnkledd under.

Lines tips:

- For meg er det viktig å være komfortabel, og det er jeg her. Mitt triks er å alltid toppe antrekket med høye hæler, da kommer du unna med det meste. De beige pumpsene forlenger beina, og resten er avslappet.

Line har på seg singlet fra Gina Tricot, skjørt fra Acne, sko fra Zara, veske fra Gucci og vintagearmbånd.

=

DRINKER: T-skjorte fra Weekday, kr 150. Flannelskjorte fra Monki, kr 200. Skjørt fra Topshop, kr 350. Pumps fra Whistles/asos.com, kr 1300. © Line Kirkhus / produsenten

På jobb

Flannelskjorten er et helt supert hvardagsplagg og en selvfølge til jeans. Pynt opp antrekket med et strassmykke og mønstrete belte.

Lines tips:

- Jeg er egentlig ganske enkel i stilen, og kombinasjonen skjorte og bukse er en uniform for meg når jeg ikke har tid eller mulighet til å være kreativ. Jeg har kneppet skjorta helt opp og tatt mitt nye favorittbelte på hofta. Smykket gjør det litt mer pyntet.

Line har på seg jakke fra Zara, smykke og armbånd fra Bik Bok, bukse fra Free People, sko og belte fra Mango, veske fra 3.1 Phillip Lim.

Les også: Fire stilikoner vi aldri går lei

=

JOBB: Jakke fra Bik Bok, kr 699. Skjorte fra H&M, kr 249. Jeans fra Monki, kr 300. Ankelboots fra Zara, kr 799. © Line Kirkhus / produsenten

Elen Kristvik

Å elske kroppen sin

EMOSJONELLE: Forholdet til kroppen din er det lengste du vil ha dette livet. Så hvorfor er det så vanskelig å la det preges av kjærlighet, i stedet for hat?

På middag

Et godt tips er å mikse flannel med andre materialer, som for eksempel skinn. Ved å bruke skjorten lag på lag med andre plagg, får du et mer spennende antrekk.

Lines tips:

- Jeg liker å blande det som er litt grovt med det som er mer streit og rent. Blazeren er både røff og raffinert på samme tid, skinnshortsen gjør antrekket avslappet, og pumpsene løfter det så det blir mer elegant.

Line har på seg t-skjorte fra Gestuz, blazer fra Acne, shorts fra Muubaa, veske fra Alexander Wang, sko fra Gucci, smykke fra Cos og ørepynt fra SuMisura.

Les også: Åtte plagg vi vil shoppe nå

=

MIDDAG: Veske fra Proenxa Schouler, kr 9.900/mytheresa.com. Skjorte fra Weekday, kr 500. Skinnshorts fra Zara, kr 999. Ankelboots fra Weekday, kr 1000. © Line Kirkhus/produsenten

Les alt om:

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!