Bernard Fitzwalter

Det står i stjernene

Heftige romanser eller forfremmelse på jobb i sikte? Sjekk ut ditt årshoroskop for 2017!

Endelig kommer dagen mange norske jenter har ventet på: kleskjeden COS åpner nemlig dørene på sin første butikk i Norge til våren 2013.

Butikken åpner i Hegdehaugsveien 29 i Oslo, altså midt i smørøyet når det gjelder shopping i hovedstaden.

Butikken vil føre et komplett sortiment med dame, herre og barneplagg.

COS står for Collection of Style og tanken bak merket er å kunne tilby oppdaterte klassikere, basisplagg og tidløs design med lang levetid.

Designet hos COS er minimalistisk og klassisk, med klassiske og duse farger i naturmaterialer som silke, ull og kashmir.

Kleskjeden har også nettbutikk, og med åpningen av butikken i Oslo vil nok klærne også bli tilgjengelig for norske kunder på nett.

- Vi i COS gleder oss veldig til å åpne vår første butikk i Oslo. COS passer perfekt på det norske markedet, og vi håper at kundene vil være av samme mening, sier Marie Honda, overordnet ansvarlig for COS i pressemeldingen.

COS ble etablert i 2007 og i dag finnes det 56 butikker i 15 forskjellige land, blant annet Storbritannia, Frankrike, Danmark og Italia.

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!