Bernard Fitzwalter

Det står i stjernene

Heftige romanser eller forfremmelse på jobb i sikte? Sjekk ut ditt årshoroskop for 2017!

Nå har du sjansen til å vinne shopping for 1000 euro på Net-a-porter.com sammen med Miss Bic.

Alt du trenger å gjøre for å være med og konkurrere, er å laste opp et antrekk med inspirasjon fra en tenner fra kolleksjonen eller skrive en kort begrunnelse og fortelle hvordan du ville ha matchet ditt antrekk med en valgfri Miss Bic-tenner.

Slik deltar du

Beskriv ditt Miss Bic-inspirerte antrekk eller last opp et bilde for å delta i konkurransen. Du kan selvfølgelig gjøre begge deler hvis du vil!

Du kan laste opp ditt bidrag ved å trykke på DENNE LINKEN.

Førstepremie i konkurransen er et gavekort på 1000 euro fra Net-a-porter.com.

2.- 10. premie er et Miss Bic-kit som består av tennere fra kolleksjonen, USB-minne og en eksklusiv T-skjorte designet av den franske illustratøren Carine Brancowitz.

Kolleksjonen består av luksuriøse tennere med en selvsagt plass i handvesken. Miss Bic har en glamorøs og morsom design, er noe mindre enn vanlige tennere og har en tynnere, mer rundet form som passer perfekt i hånden.

Last opp ditt bidrag til konkurransen HER.

=

KONKURRANSE: Sett sammen ditt beste Miss Bic-inspirerte antrekk for å delta i konkurransen.

Konkurranseregler

Konkurransen arrangeres av Bic og pågår til og med 31.08.2012. Førstepremie i konkurransen er et gavekort på 1000 euro. Eventuell premieskatt betales av vinneren.

Deltakeren må være bosatt i Norge eller Sverige og ha fylt 16 år. Vinneren underrettes personlig samt på Bics Facebookside senest 30.09.2012.

Vinnerens navn kommer også til å bli publisert på Facebook og I tillegg til gavekortet får vinneren også navnet sitt og bidraget publisert i både den norske og den svenske utgaven av Elle.

Det er bare tillatt med ett bidrag per person.

En jury bestående av personer fra Bic og Dragster Kommunikation velger ut vinnerbidraget.

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!