Bernard Fitzwalter

Det står i stjernene

Heftige romanser eller forfremmelse på jobb i sikte? Sjekk ut ditt årshoroskop for 2017!

Lindex støtter hvert år Rosa Sløyfe-aksjonen, til inntekt for brystkreftforeningen.

I år får de drahjelp av motehuset Missoni, som har samarbeidet med Lindex om en kolleksjon bestående av dameklær, accessoirer, undertøy og barneklær.

Luksusmerket Missoni er kjent for sine karakteristiske mønstre og fargebruk, og resultatet av samarbeidet blir tilgjengelig i alle Lindex-butikker fra 25. september.

10 prosent av salget vil gå til årets Rosa Sløyfe-aksjon.

- Samarbeidet med Lindex har gitt oss en unik mulighet til å bringe rimelig design til alle kvinner, og samtidig til å gi noe tilbake, gjennom en verdensomspennende oppmerksomhet på brystkreft. Vi er imponert av Lindex' lange engasjement for brystkreftforskning, som selskapet har støttet i mange år. Missoni har lagt merke til dette, og mener at dette er en ideell anledning for å støtte denne saken, som er så viktig for kvinner. Det humanitære aspektet fikk oss med på dette prosjektet. Jeg mener at alle individer og organisasjoner fortjener anerkjennelse for engasjementet og innsatsen de legger i kampen mot brystkreft, sier Angela Missoni i en pressemelding.

=

MISSONI: Disse plaggene fra Missonis vårkolleksjon kan gi en pekepinn på hva vi kan vente oss fra det kommende Lindex-samarbeidet. © Imaxtree

Elegant og karakteristisk

Luksusmerket styres fortsatt av Missoni-familien, og merket har fått ikonstatus på grunn av sine kjente mønstre og luksuriøse strikkeplagg.

- Målet vårt med samarbeidet med Missoni, var å gi kundene våre tilgang på et av verdens viktigste merker. Missoni er beundret, ikke bare for sin unike og vakre design med karakteristiske mønstre, men også for den feminine elegansen som Missoni alltid lykkes i å levere, sier Lea Rytz Goldman, Director Design & Purchase hos Lindex.

Ifølge pressemeldingen kan vi forevente oss 70 moteplagg og accessoirer, som skal ha en fresh og moderne følelse, samtidig som Missonis karakteristiske mønstre og design skal komme tydelig frem i hvert produkt.

Se et filmklipp av samarbeidet med Missoni i videoen under:

Elen Kristvik

Å elske kroppen sin

EMOSJONELLE: Forholdet til kroppen din er det lengste du vil ha dette livet. Så hvorfor er det så vanskelig å la det preges av kjærlighet, i stedet for hat?

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!