Bernard Fitzwalter

Det står i stjernene

Heftige romanser eller forfremmelse på jobb i sikte? Sjekk ut ditt årshoroskop for 2017!

Så viser det seg at det er den yngste av Olsen-søstrene, nemlig Elizabeth, eller Lizzie som familien kaller henne, som er det nye stjerneskuddet på familiestammen.

Elizabeth mikser dyre designerplagg med vintage, (vi tipper noen lånte fjær fra sin søstre) og gjør det hele til en preppy, ren og elegant individualistisk stil.

Motehusene gjør hva de kan for å få henne på første rad, og det skjønner vi godt!

Les også: Stjel stilen til Alexa Chung

=

STJEL STILEN: Elizabeth Olsen liker å mikse dyre merker med basisplagg og vintage. © Getty

Stjel stilen

Elizabeth har en forholdsvis enkel stil, og bruker enkle basisplagg sammen med et mer synlig statementplagg, for ekempel en mønstrete blazer eller knallfarget skjørt.

Ankelboots passer til det aller meste og kan enkelt dresse ned et mer feminint antrekk.

Tilpass også håret og sminken til antrekket. For å tone ned et mer pyntet antrekk, kan du satse på duse toner og en bustete, enkel frisyre.

Til et avslappet hverdagsantrekk kan du gjøre som Elizabeth og bruke knallrøde lepper til for å gi anterkket et løft.

=

STJEL STILEN: 1. Rosa bukse fra MQ, kr 449. 2. Ankelboots fra Bianco, kr 799. 3. Belte fra Bik Bok, kr 99. 4. Skinnjakke fra Theory/my-wardrobe.com, kr 7150. 5. Smykke fra Mango, kr 299. 6. Genser fra Asos.com, kr 349. © Getty / produsenten

Elen Kristvik

Å elske kroppen sin

EMOSJONELLE: Forholdet til kroppen din er det lengste du vil ha dette livet. Så hvorfor er det så vanskelig å la det preges av kjærlighet, i stedet for hat?

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!