Bernard Fitzwalter

Det står i stjernene

Heftige romanser eller forfremmelse på jobb i sikte? Sjekk ut ditt årshoroskop for 2017!

Anna Dello Russo er fashion director og kreativ rådgiver for Vogue Japan, men har blitt mer kjent for sin ekstravagante garderobe, sine oppsiktsvekkende antrekk og hyppige klesskift.

Helmut Newton beskriver henne som en fashion maniac. Streetstyle-fotografene elsker henne, og det er ikke uten grunn: Med Anna Dello Russo er det aldri et kjedelig moteøyeblikk.

Glamorøse detaljer

Derfor er det ikke så rart at hun er neste i rekken av gjestedesignere for H&M. Dello Russo har ifølge pressemeldingen designet en glamorøs, eksklusiv og leken kolleksjon, som omfatter smykker, solbriller, sko, vesker og en trillekoffert for den svenske kleskjeden.

Pressebildene viser store smykker i gull med strass og turkiser, mens detaljer som krokodiller og slanger pryder både armbånd og solbriller. Dello Russo skal ha latt seg inspirere av sin fascinasjon for ornamentikk, noe kolleksjonen også bærer preg av.

=

ADR FOR H&M: Her er en smakebit på hva vi kan vente oss fra den nye kolleksjonen. (Foto: H&M)

- Personlig touch

- Jeg er veldig begeistret for samarbeidet; dette er første gang H&M involverer en fashion director i et spesialprosjekt. Dette er et tegn på en viktig utvikling innen mote, og jeg er både stolt og ydmyk over å få være den som er valgt til å lede det. Jeg ønsket å skape eksklusive accessoirer som ellers er vanskelige å få tak i. Som stylist vet jeg hvilken avgjørende rolle accessoirer spiller; det er den personlige touchen i antrekket. Med disse tilbehørene kan alle sette spiss på hverdagen og forvandle den til en fantastisk moteopplevelse, sier Anna Dello Russo i en pressemelding.

Fra 4. oktober kommer accessoirene for salg i 140 butikker verden over og på H&Ms egne nettsider.

Se flere bilder av Ann Dello Russo her!

Les også:

Gatemote fra Milano

Slik blir du supersporty

De beste maikjøpene

=

SAMARBEID: Anna Dello Russo sammen med Margareta van den Bosch, kreativ rådgiver i H&M. (Foto: H&M)

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!