Bernard Fitzwalter

Det står i stjernene

Heftige romanser eller forfremmelse på jobb i sikte? Sjekk ut ditt årshoroskop for 2017!

Nå er det ingen grunn til å blakke seg helt. Vi har nemlig plukket ut ni plagg som er både billige, fine, og som fornyer garderoben.

1. Oversizet smykke: Du har sikker hørt det før, men det er en sannhet at store smykker gjør underverker med antrekket ditt. Komplimenter kommer du også til å få, vi lover! Smykke fra Mango, kr 199.

2. Smokingbukser: Sett på motemafiaen, bloggere og på catwalken verden over. Dette er sesongens it-bukser med stor I. Style dem med en T-skjorte, sandaler og caps. Bukser fra InWear, kr 999.

3. Caps: Dette hodeplagget kan brukes til alt akkurat nå, og like fint til en kjole som et par jeans. Caps fra Monki, kr 60.

4. Digitalprint: Nettet har kommet for å bli, og det har både designere og kjedebutikkene fått med seg. T-skjorte fra H&M, kr 112.

5. Blomster: Si det med blomster, bokstavlig talt! Er du virkelig blomstrende kan du bruke jakken sammen med et par blomstrende bukser. Jakke fra Monsoon, kr 715.

6. Badedrakt: Skal du investere i ett badeplagg denne sesongen la det bli en badedrakt som også kan brukes som en topp. Neonfarget badedrakt fra H&M, kr 199.

7. Inka: På catwalken finnes det ingen landegrenser (bare gjestelister), og det etniske mønsteret forflytter seg rundt fra land til land og fra motehus til motehus. Konvoluttveske fra Pieces, kr 159.

8. Pumps: Se for deg disse pumpsene sammen med en liten kjole og brune ben! Metalliske pumps fra Weekday, kr 300.

9. College: Det er ikke bare på XXL du finner sporty plagg denne sesongen. Genser fra Gant, kr 799.

=

Fyll skapet ditt med disse godbitene!

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!