Bernard Fitzwalter

Det står i stjernene

Heftige romanser eller forfremmelse på jobb i sikte? Sjekk ut ditt årshoroskop for 2017!

Selv om lommeboken er tom og shoppinglysten over evne fins det kreative løsninger. Her er ni motetips som gjør at du kan opptatere garderoben for slikk og ingenting!

1. Retro vintagekjole

Catwalken var full av blomstrete retrokjoler som sender tankene tilbake til fordums tid. Likevel trenger du ikke å investere i en ny-gammel kjole til tusenvis av kroner. Ta deg en tur til din nærmeste vintagebutikk, loppemarked eller gjør et kupp på Ebay. Let etter en feminin 50-tallskjole, en A-formet 60-tallskjole eller en flagerende, lang blomstrete hippiekjole.

RETROKJOLER: La deg inspirere av Dolce & Gabbana, Moschino og Prada.

2. Oversizet smykke

Du har sikkert hørt det før, men den enkleste og billigste måten å oppdatere en enkel look er å kjøpe et stort smykke. Style det sammen med en enkel T-skjorte og shortsen fra i fjor. Voila, du er ny!

OVERSIZED: Det fineste sommersmykket fra Mango,kr 229.

Elen Kristvik

Å elske kroppen sin

EMOSJONELLE: Forholdet til kroppen din er det lengste du vil ha dette livet. Så hvorfor er det så vanskelig å la det preges av kjærlighet, i stedet for hat?

3. Bussen til København eller toget til Stockholm

Hopper du på bussen til København på kvelden er du framme morgenen etter. Ikke bare sparer penger på én overnatting, du sparer også taxi/fly/taxfree-penger du kan bruke i Skandinavias shoppinghovedstad der secondhandbutikkene florerer sammen med nye merker du ikke finner i Oslo.

4. Billige basisplagg

De siste årene har kjedebutikkene sett verdien av å selge fine T-skjorter, collegegensere og hvite skjorter. De kopierer Alexander Wang og Isabel Marant over en lav sko, og det er bra for deg. Det kan også lønne seg å ta en tur innom herreavdelingen på H&M hvis du vil finne et kupp eller to.

BASISPLAGG: 1. T-skjorte fra H&M. 2. Skjorte fra Mango, kr 229. 3. Jeans fra Bik Bok, kr 499. 4. Ballerinasko fra Zara, kr 559.

5. Bytt

Det er alltid ting i skap og hyller vi vil bli kvitt. Arranger byttekveld sammen med gode venner eller kollegaer. Du kan også laste ned appen Fribi. Her kan du bytte både og gi bort over en lav sko.

6. To fluer i ett smekk

Er du klar for magetopptrenden slå to fluer i ett smekk og kjøp en bikini som kan brukes både som topp og bikini. Vi elsker denne Herve Leger-inspirerte bikinien som kan brukes sammen med et blyantskjørt og en oversizet blazer.

BILLIG: Bikini fra H&M, kr 228.

7. Vann og suppe

Invester i et for dyrt plagg og lev som en fengselsfugl resten av måneden. En diett som stempler jenter som fjoller fordi de har latt ekstrem forbrukeratferd gå foran matbudsjettet. Vi mener ikke at du skal sulte deg, men likevel er kanskje ikke det verste tipset?! Supper kan være både mettende og fantastisk godt og ikke så dumt nå før sommersesongen starter heller.

8. Copycat

Det er kanskje ikke det kuleste du kan gjøre, men det er ofte du har lyst til å bruke en formue på sesongens trendplagg. Kopier de mest oppskrytte plaggene fra catwalken! Topshop har laget en fin kopi av joggeskoene til Isabel Marant, H&M er fylt opp med tulipantopper og på Zara finner du Jil Sander-inspirerte pysjbukser.

=

BASISPLAGG: 1. Jil Sander-inspirert bukse fra Zara, kr 559. Metallisk skinntopp i vårens hotteste fasong, kr 799. Isabel Marant-ish joggesko fra Topshop, kr 719.

9. Lag din egen batikk

ELLEs moteblogger Marte viste oss tidligere i vår hvordan hun laget sine egne batikkbukser. Med enkle midler blir buksene eller shortsen du aldri bruker forvandlet til din nye favoritt. Enklere og billigere blir det ikke. Klikk her for å få Martes batikktips.

BATIKK: Slik lager Marte sine egne batikkbukser.

Les alt om:

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!