Bernard Fitzwalter

Det står i stjernene

Heftige romanser eller forfremmelse på jobb i sikte? Sjekk ut ditt årshoroskop for 2017!

Det er lett å bli et vanedyr, spesielt når det kommer til hår og makeup. Rutinene sitter i fingrene og det skal kanskje litt til for at du orker å prøve noe nytt? Likevel er det ikke alltid det skal så mye til for å få en ny sveis.

Noen ganger er det nok å forandre på sideskillen, bruke en strikk, krølle det litt eller teste et stylingprodukt du ikke har brukt før.

På catwalken kan modellenes lange, flagrende manker bli til stramme sleiker, mens korte bobber kan forandre tekstur og styling på 1-2-3.

La deg inspirere av fire av verdens hotteste catwalkmodeller og deres hårstiler.

Daphne Groeneveld

Denne nederlanske skjønnheten er ultrablond med bleika karrakteristiske bryn.

Hun har lepper til å dø for og kan se både rocka ut hos Gucci og sukkersøt ut hos Louis Vuitton. Vår favoritt er 70-tallslooken hun fikk hos Salvatore Ferragamo.

=

Elen Kristvik

Å elske kroppen sin

EMOSJONELLE: Forholdet til kroppen din er det lengste du vil ha dette livet. Så hvorfor er det så vanskelig å la det preges av kjærlighet, i stedet for hat?

Freja Beha Erickson

Den danske modellen er kjent for sitt myke og rocka hår. Det er skulderlangt og bølgete, og på catwalken kan hun bli både glamorøs og romantisk.

Vi elsker sleiken hun viste fram på catwalken hos Balmain.

=

Abbey Lee Kershaw

Både gatemotefotografene og designernes favoritt. Abbey Lees blonde, lange hår er like fint utslått og fønet som oppsatt. Hun har en avslappet og myk skjønnhet som gjør at hun aldri ser overstylet ut.

=

Arizona Muse

Alenemoren fra USA med de kraftige øyenbrynene har tatt alle med storm og fått flere til å klippe av sine lange lokker.

Hun har en perfekt bob som ble stylet på mange måter på catwalken.

=

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!