Timbuktu stakk av med prisen for årets best kledde under ELLEgalaen i Stockholm i januar. © FOTO: Stella Pictures

Bernard Fitzwalter

Det står i stjernene

Heftige romanser eller forfremmelse på jobb i sikte? Sjekk ut ditt årshoroskop for 2017!

16. mars inviterer plateaktuelle Timbuktu til intimkosert på Blå i Oslo. Billettinntektene går uavkortet til Plan og Timbuktus musikkprosjekt for barn og ungdom i slummen i Dakar. Vi i ELLE har kjøpt 10 billetter til konserten som du kan vinne!

For å lese mer om prosjektet gå inn på studiotimbuktu.no

For å vinne billetter til konserten, svar på spørsmålet under og send det til konkurranse@elle.no innen 15. mars kl 14.00.

Hvilket språk snakker Timbuktu?

Svensk

Dansk

Om prosjektet

Timbuktu og bandet hans Damn! fikk etter et besøk i Malawi med Plan Norge i 2009 lyst til å bidra mer, til å legge noe igjen, mer enn bare et minneverdig besøk. Idéen om å bygge et studio for barn og ungdom vokste fram.

- Jeg tror bistandsprosjekter må gå over lang tid. Derfor var å bygge opp et studio logisk for meg. Vi har sett at behovet i Senegal er veldig stort, sier Jason Diakité, alias Timbuktu.

I Senegal brukes hiphop for å engasjere ungdom til politisk endring. Studio Timbuktu skal bygges i slummen i Pikine og blir et sted der unge raptalenter kan utvikle seg og spille inn låter om ting som opptar dem. Målet er at deres budskap gjennom musikken skal spres til mange.

- Barna trenger medisin, mat og vann, men de trenger også å få uttrykke seg, sier Jason Diakité. Nå er målet å samle inn 385 000 kroner. Det vil sikre bygging og drift av studioet fram til sommeren 2013.

Les alt om:

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!