Bernard Fitzwalter

Det står i stjernene

Heftige romanser eller forfremmelse på jobb i sikte? Sjekk ut ditt årshoroskop for 2017!

Sammen med ELLE og L'Oréal Paris kan du få muligheten til å teste en helt ny foundation-serie. Lumi Magique er en serie lysreflekterende produkter som gir huden din strålende glød uten å se blank ut. Serien inneholder tre produkter: LUMI Magique concealer pen, LUMI Magique Primer og LUMI Magique foundation.

L'Oréal Paris gir nå ELLE sine lesere muligheten til å teste LUMI Magique foundation helt gratis!

Om produktene:

LUMI Magique foundation har en revolusjonerende lysreflekterende formel som er spesielt utviklet for å bevare hudens naturlige lys og skjule ujevnheter uten å dekke dem. Den inneholder nesten 40 % rent vann (til sammenligning inneholder vanlig foundation i gjennomsnitt 20 %) som tilfører huden fukt, hvilket er kilden til den strålende glansen. LUMI Magique foundation kjennes lett på huden og gir et naturlig resultat.

Slik gjør du:

L'Oréal Paris søker nå 300 testpiloter for å prøve en helt ny foundation før alle andre. Du får et originalprodukt i posten, og alt du behøver å gjøre, er å bruke foundationen i 1 uke, og svare på våre spørsmål om din opplevelse.

Klikk her for å delta i testen.

De utvalgte testerne blir kontaktet av L'Oréal Paris.

=

Modellen Doutzen Kroes er L'Oréals ansikt.

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!