Bernard Fitzwalter

Det står i stjernene

Heftige romanser eller forfremmelse på jobb i sikte? Sjekk ut ditt årshoroskop for 2017!

Journalist stakk av med prisen

Det var en enstemmig jury som gjorde at den Nederlandske journalisten Hadassah de Boer stakk av med seieren under Ecco Walk in Style Awards. Hun mottok pengene på vegne av Stichting Vluchteling som yter humanitær hjelp og sosial støtte til flyktninger i Afrika, Latin-Amerika og Øst-Europa, og journalisten selv fortalte om sitt brennende ønske om å gjøre en forskjell som enkeltperson etter besøk i flykningeleirene.

Selv om vår norske kandidat Samsaya ikke nådde helt til topps var hun likevel fornøyd.

- Jeg er bare lykkelig for å få være her, og det er så utrolig inspirerende å møte så mange engasjerte kvinner. Sa hun til ELLE.no like etter eventet var over.

Kongelig stillhet

Det var Kronprinsesse Mary som fikk æren av å overrekke vinneren prisen, og det ble høytidelig stille da hun ankom rådhuset i København kledd i en blank, hvit smoking og skyhøye svarte pumps under årets Ecco Walk in Style Awards. For femte året på rad er det akkurat dette eventet, der Ecco deler ut 250.000 danske kroner til ett veldedig prosjekt, som er selve startskuddet for Copenhagen Fashion Week. Det var flere ELLE-land som i samarbeid med Ecco nominerte de ulike kandidatene fra Danmark, Sverige, Nederland, Russland, Polen og Norge. Det var danske ELLEs redaktør Cecilie Christiansen som i samarbeid med den superenergiske beauty-kongen Ole Henriksen ledet showet og visningen.

Moteshow

Prisutdelingen fant sted etter et show som ble vist mellom forett, middag og dessert (hei, glemte vi å si at det var fotoforbud mens kronprinsessen spiste) der ECCOs høst- og vinterkolleksjon 2012 var omformet til spesiallagde showpieces. Tre danske designere, hver med sin egen tilnærming til det tildelte temaet, bidro til stylingen av showet. Det var motedesigner David Andersen, kostymedesigner Lars Emil og lærdesigner Hanne Harnov Riisbro, Zolo Design.

Ikke helt dette du forbinder med Ecco. © Moos Photo/ Ecco

ECCO viste unike showpieces for anledningen. © Moos Photo/ Ecco

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!