Bernard Fitzwalter

Det står i stjernene

Heftige romanser eller forfremmelse på jobb i sikte? Sjekk ut ditt årshoroskop for 2017!

Er du klar for vår? Det er vi også! Vi kan love deg én ting: denne våren (og sommmeren) blir pastellfarget. Det er kanskje litt tidlig å dra fram de søte sommerkjolene og shortsene, men med en pastellfarget strikkegenser, neglelakk eller T-skjorte blir det vår i garderoben på 1-2-3.

Mens vi venter på at snøen smelter (kanskje den har smeltet der du bor) hører vi på Lana del Ray, lakker neglene i ELLEs abolakker fra Deborah Lippmann og titter bort på ankelbootsene som snart skal få ben i seg. Her er våre favoritter akkurat nå:

1. Abonnement på ELLE. Ja da, en ganske så subjektiv anbefaling, men neglelakkene du får med på kjøpet fra Deborah Lippmann er ingenting annet enn et gullkjøp. Kommer i fargene Glamorous life (ja takk), Girl gone bad og Candy Shop. Klikk her for å tegne abo på ELLE!

2. Lana del Ray Born to Die. Vi har hørt oss syke på Lanas debutsingel Video Games og nå er endelig er albumet her!

3. Pastellfarget, strikk og etnisk mønster. Det er jo tre trender i ett! Genser fra Mango, kr 199.

4. En enkel, svart selskapsveske fra den nye it-designeren Tory Burch som har plass til akkurat det du trenger.

5. Et par nye ankelstøvletter som står klare når snøen har smeltet står høyt på ønskelisten! Ankelstøvletter fra Mango, kr 799.

6. Grønt er skjønt, og en av høstens heiteste farger. Denne anorakken fra Ganni, kr 1.599, vil vi style med et blyantskjørt eller en Gatsby-inspirert kjole.

7. Basisplagg i grått får vi aldri nok av. Skjørt fra T by Alexander Wang, kr 1.300.

8. Metallica for alle pengene. Sammen med genseren fra Mango (se punkt 3) er du ferdig stylet. Metalliske bukser fra H&M, kr 399.

=

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!