Bernard Fitzwalter

Det står i stjernene

Heftige romanser eller forfremmelse på jobb i sikte? Sjekk ut ditt årshoroskop for 2017!

Ja da, vi elsker vinteren. Vi elsker å dra på hyttetur med venner og familie, vi elsker å sitte under et pledd mens snøen laver ned og noen av oss elsker å gå på ski. Men det er ikke å stikke under en stol at det er mye vi hater som pesten også. Som å fryse inn til margen, som å gå med den samme jakken i 5 måneder i strekk bare for å holde varmen eller å ødelegge støvlettene av saltstrødde fortau.

Da bildet av Anna Dello Russo kledd i parkas og skinnbukse tikket inn på bildebanken ble vi superinspirerte! Selvfølgelig er det mulig å være både fin og varm, det er bare lett å glemme når det stormer som værst.

Vi vil heller gå nakne enn ...

Selv om Mary Kate Olsen og Kate Moss flesker seg rundt i pelser kan vi styre oss. Det eneste som er lov er bruksdyr som vi faktisk spiser. Kuskinn, sauepels osv. Heldigvis tar Kate Moss til vettet innimellom og viser seg i uekte leopardpels, og da synes vi også hun er finest. La deg inspirere av disse åtte superkule vinterjentenes styling.

=

Anna Dello Russo, Gabriella Wilde, Emma Stone, Constance Jablonski.

=

Kate Moss, Olivia Wilde, Fearney Cotton, Rosie Huntington-Whiteley

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!