Bernard Fitzwalter

Det står i stjernene

Heftige romanser eller forfremmelse på jobb i sikte? Sjekk ut ditt årshoroskop for 2017!

Den 31. januar er det tid for ECCO Walk in Style Award 2012, et veldedig motearrangement på Rådhuset i København. Arrangementet er et internasjonalt, non-profit arrangement i samarbeid med ELLE-land. Vi i ELLE Norge har i samarbeid med Ecco valgt å nominere Samsaya som vår kandidat. Totalt er det seks kvinner fra ulike land konkurrerer om en premie på 250.000 danske kroner som de kan gi til et selvvalgt veldedig formål som skal gå til utsatte kvinner og barn i verden. Prisen deles ut av den danske Kronprinsesse Mary.

Nominasjonen:

ECCO og ELLE har nominert Samsaya til Walk in Style Award fordi vi ser på henne som et godt forbilde og en inspirasjon for andre kvinner. I hennes musikalske og kreative arbeid viser hun kvinner at man kan lykkes om man jobber hardt og følger sine drømmer. Hun er engasjert i forskjellige prosjekter som støtter og setter fokus på ungdom, og har en unik evne til å opptre motiverende. Samsaya selv har følgende å si om nominasjonen:

- Jeg er kanskje litt barnlig på den måten at jeg virkelig tror at man kan forandre verden, men jeg tror at man må gjøre det person for person, at man må møte folk der de er i det de driver med. Jeg leter stadig vekk etter prosjekter der jeg kan bruke engasjementet mitt.

Derfor ble hun veldig glad da hun fikk høre at hun er valgt ut av ECCO og ELLE som Norges nominerte i arrangementet Walk in Style,

Samsayas drøm

- En organisasjon som jeg skulle veldig ønske at jeg kunne gi en så fantastisk mulighet til å få så mye midler, er CRY, som står for Child Rights and You, i India, sier Samsaya, som selv er født i India det samme året som organisasjonen startet opp, i 1979. Men familien flyttet til Norge da hun var bare 11 måneder gammel.

De andre nominerte:

  • Julie Berthelsen - sanger (Danmark)
  • Magda Prokopowicz - kunstner (Polen)
  • Bea Szenfeld - designer (Sverige)
  • Hadassah de Boer - journalist og programleder (Nederland)
  • Maria Viktorovna Butyrskaya - kunstløper (Russland)

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!