Bernard Fitzwalter

Det står i stjernene

Heftige romanser eller forfremmelse på jobb i sikte? Sjekk ut ditt årshoroskop for 2017!

Den vårlige catwalken var fylt av inspirasjon og nye trender. Vi snakker blant annet om pasteller, mønster, Gatsbyglamour og sporty plagg. Her på ELLE er vi opptatt av to ting (ja da, vi klarer å ha to tanker i hodet samtidig): Hvor vi får kloa i de beste godbitene på det

superbillige restesalget, og hvilke plagg vi skal investere i for å få vårgarderoben opp og stå. Husk at du ikke trenger å kle deg ut for å følge vårtrendene! Her er våre beste tips til hvilke 12 plag du bør satse pengene på. Løp

og kjøp eller spar denne listen til senere anledninger!

FORNYERE: Gjør deg klar for ny sesong med disse garderobefornyerne.

FORNYERE: Gjør deg klar for ny sesong med disse garderobefornyerne. © Foto: Produsentene

1. Tulipan

Designerne er hektet på alt som skjer rundt midjen akkurat nå, og mest av alt tulipanfasongen. Fasongen er utrolig flatterende sammen med et blyantskjørt eller et par sigarettbukser! Metallisk topp fra H&M, kr 699.

2. Lys denim

Lys, lys denim som styles med hvitt eller knallfarger for å få den rette 90-talls looken. Se Phillip Lim og Acne for inspirasjon. Bukse fra Acne, kr 2.495.

3. Kanarigult

Pip pip! Det kvitrer på catwalken og fargen er utrolig forfriskende sammen med enkle basisplagg. Jakke fra H&M, kr 499.

4. Store øredobber

Helst skal vårens ørepynt være fulle av farger og gi et lite hint av kitsch. Fra Dolce & Gabbanas pasta-øredobber til Pradas glitrende blomsterpynt. Øredobber fra Mango, kr 299.

5. Sandaler

Få fram tærne og neglelakken med et par enkle sandaler med høy hæl. Givenchy-inspirert sandal fra Mango, kr 799.

6. Mønster

Våren og sommeren blir overfylt av paisleymønster, zebramønster, etniskmønster, inkamønster, afrikanskmønster og blomstermønster. Oppdater garderoben med en enkel, mønstrete kjole som du kan bruke igjen og igjen. Kjole fra Isabel Marant/Mytheresa.com, kr 3.766

LØP OG KJØP: Vårkolleksjonene er allerede på plass i butikkhyllene og nettbutikkene!

LØP OG KJØP: Vårkolleksjonene er allerede på plass i butikkhyllene og nettbutikkene! © Foto. Produsentene

Elen Kristvik

Å elske kroppen sin

EMOSJONELLE: Forholdet til kroppen din er det lengste du vil ha dette livet. Så hvorfor er det så vanskelig å la det preges av kjærlighet, i stedet for hat?

7. Rosa

Rosa er superhot, men synes du det blir for sukkersøtt med et par rosa bukser eller kjole kan du satse pengene på et par knallrosa sko fra By Malene Birger, kr 2.699.

8. Sporty topp

Denne sesongen trenger du verken Sats eller Elixia for å se sporty ut. Få på deg gymtøy i sterke farger og style dem med fiskenetting, blanke stoffer, caps, store glidelåser og et par høye hæler. Topp fra Bik Bok, kr 249.

9. Cityvesken

Den er enkel, funksjonell og sofistikert. Synes du der er for enkelt, kan du fint går for en med flere farger og mønstre slik som denne fra Zara, kr 679.

10. Sommerskinn

Myk som en pysj og tøffere enn toget. Sommerskinn er fint hele året og gjør at du alltid føler deg fin. Sett hos Celine, Acne og Hayder Ackermann. Jakke fra Gestuz/Nelly.com, kr 2.495.

11. Crazypants

Disse buksene er et må-ha for fans av Jil Sander, Stella McCartney og Giambattista Valli. Styles med en blazer, en enkel skjorte eller en mønstrete T-skjorte! Bukser fra Baum und Pferdgarten, kr 1.400.

12. Pastellfarget genser

Sukkerspinn, iskrem og makroner er på motemenyen hos 3.1 Phillip Lim, Louis Vuitton og Mulberry denne våren. Genser fra Weekday, kr 300.

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!