Bernard Fitzwalter

Det står i stjernene

Heftige romanser eller forfremmelse på jobb i sikte? Sjekk ut ditt årshoroskop for 2017!

Etter en mørk, mørk, mørk og våt desember er vi klar for 2012. Pasteller, trening, fjellturer og basisplagg er det som står på shoppingmenyen her i ELLE. Har du handlet fra deg på salget eller rett og slett bare klar for en ny vår har du kommet riktig!

Januarfavoritter:

1. Denne våren tilhører pastellfargene, og helst skal du bruke dem sammen. Se for deg en symfoni av mintgrønt, lyserosa , sorbetgult og ferskenfarget. Mintgrønn, strikket genser fra H&M, kr 499.

2. I slutten av måneden lanseres Prada phone by LG 3.0. For oss her i ELLE er egentlig det alt vi behøver å vite, men selvfølgelig er det ikke bare det ytre som teller. Anroidtelefonen er bare 8,5 millimeter tykk, 1.0 GHz Dual-Core-processor, og fungerer perfekt i sterkt sollys. Telefonen kommer til å koste ca kr 5.000.

3. Gjør deg klar for et Great Gatsby-inspirert år med disse øredobbene fra Cecilie Melli, ca kr 1.000.

4. Hvis ikke du allerede har skaffet deg et par hvite jeans er det på tide. For en Paris-chic look styles buksene med pasteller eller en blazer. Jeans fra Fillippa K, kr 1.100.

5. Disse sporty it-joggeskoene fra høsten med innebygd kilehæl fra Isabel Marant/Net-a-porter.com er tilbake også denne sesongen! Joggesko kr 4.093.

6. Fjellet kaller! Etter en katastrofal vinter i kystnærestrøk (heldigvis tenker du kanskje?) er det på tide å dra innom sportsbutikken og få kloa i noe fra Nikes nye vinterkolleksjon 6.0 og dra til fjells! Herlige pastellfarger, tekniske detaljer og superfine mønstre. Jakken Vashi Aura, kr 2.700.

7. Vårens heiteste farge heter kanarigult. Sett hos Mulberry, Vera Wang, Jean Paul Geultier, Preen, Lanvin, Versace ...

8. Kremen Kiehl's Rosa Arctica er super mot tørr hud og beskytter når gradene kryper nedover. Kr 450.

=

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!