Bernard Fitzwalter

Det står i stjernene

Heftige romanser eller forfremmelse på jobb i sikte? Sjekk ut ditt årshoroskop for 2017!

La deg inspirere av noen av vårens nye må-ha plagg!

1. Hoftebelte

Prada startet denne beltetrenden forrige sesong og fikk fram minnene om 60-talls filmen Blow up og de svingende 60-årene. Denne sesongen har bade Chloé og rivalen Celine kastet seg på trenden som er en blanding mellom 20- og 60-tallet mikset med en god dose 2012. Beltene skal henge på hoftene på både på kåper, bukser og kjoler.

=

Celine, Chloé, YSL,

2. Damete blomsterkjoler

Louis Vuitton fikk nok av SM-moten og gikk i helt motsatt retning denne sesongen. Sammen med flere andre designere og motehus viste de pastellfargete og retroaktige blomsterkjoler som er klare for romantiske spaserturer i parken og uskyldige sommerflørter.

=

Prada, Dolce & Gabbana, Proenza Shouler, Louis Vuitton

Elen Kristvik

Å elske kroppen sin

EMOSJONELLE: Forholdet til kroppen din er det lengste du vil ha dette livet. Så hvorfor er det så vanskelig å la det preges av kjærlighet, i stedet for hat?

3. Sommerstrikk

De strikkete genserene slipper ikke taket på moteverdenen selv om det er vår, og heldigvis for det! Denne fargesterke, pirataktige strikken gjør seg fint sammen med en shorts eller en vid bukse.

=

Stella McCartney, Isabel Marant, Carven, Tommy Hilfiger

4. Tulipantoppen

Det er ikke bare beddene som gjør seg klar for blomstring. Den heiteste blomsten på catwalken denne sesongen heter tulipan. Sammen med en stram bukse eller et blyanskjørt gir toppen deg en ny fasong som du kommer til å bli overrasket over at du faktisk ser fin ut i!

=

Jason Wu, Armani, Celine, Acne

5. 90-talls sandalene

De sexy og minimalistiske 90-talls sandalene med skyhøye hæler er tilbake! Desto tynnere stroppen er, desto finere sitter de på foten. Pass bare på at pedikyren er i orden.

=

Gucci, Salvatore Ferragamo, Givenchy, Dries van Noten

6. Smokingbuksa

Skal du satse penger på en buksefasong denne sesongen, la det bli et par smokingbukser. De er deilige og sommerlige, og kan brukes til både hverdag og fest.

=

Barbara Bui, Phillip Lim, Roberto Cavalli, Balmain

7. Våtlooken

En drømmetrend som ble vist hos blant annet Alexander Wang, Prada og Giambattista Walli. Målet er enten å se ut som om du kommer rett opp fra havets bunn eller bare har dyppet deg litt. Litt vann blandet med litt for mye produkter så blir det akkurat slik det skal være.

8. Dekonstruerte blyantskjørt

Blyantskjørtet er ikke lenger bare et enkelt, vanlig blyantskjørt for streite kontorjobber. Akkurat denne våren kommer de i utallige og dekonstruerte variasjoner. Med volanger, i gjennomsiktig plastikk og draperinger, med etnisk mønster, splitter på begge sider og asymmetriske varianter vi ikke har sett før.

=

Givenchy, Burberry Prorsum, Lanvin, Marc Jacobs

9. Bar mage

Gleder du deg over at dette heite plagget er tilbake? Da er du en av få. De små toppene som blotter magene blir nok ikke hyllet velkommen med palmeblader, men når vi ser på bilder fra catwalken er det umulig å ikke nevne dem. De er over alt! Prada, Proenza Shouler, Miu Miu, Dolce & Gabbana, Acne, Emilio Pucci ... Puh. På tide å komme seg på trening.

=

Dolce & Gabbana, Proenza Shouler, Acne, Emilio Pucci, Prada, Miu Miu

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!