Bernard Fitzwalter

Det står i stjernene

Heftige romanser eller forfremmelse på jobb i sikte? Sjekk ut ditt årshoroskop for 2017!

Slik skal du style jeansen akkurat nå.

For den fineste jeanslooken, rull dem opp. Som James Dean gjorde på 50-tallet og supermodellene fortsatte med på 90-tallet. Med denne jeansmoten får du vist fram dine feminine ankler og gir hverdagsbuksene en helt ny silhuett.

Jeansene med brettekant kan være både løse og stramme og kjendiser, bloggere og modeller styler dem på ulike måter: chic, pyntet og avslappet. Så la deg inspirere og brett opp!

Chic

Selv om Ashley Olsen forsøker å gjemme seg bak en liten notisbok, klarer hun ikke å skjule de stramme jeansene med oppbrettede buksebein og røde krokodillepumps.

Hun har toppet antrekket med en grå kåpe og en konservativ veske. Dette er en perfekt måte å style de oppbrettede jeansene hvis du skal på jobb eller middag.

Fest

La deg inspirere av Rachel Bilson hvis du skal på fest som har brettet opp et par jeans sammen med den lille partyjakken, et par skyhøye pumps og en liten hatt. Voila, så har du et antrekk som du føler deg både sexy og komfortabel i.

Avslappet

Den britiske TV-stjernen Fearne Cotton beviser at det ikke er nødvendig med høye pumps for å brette opp jeansen.

Hun kombinerer en liten oppbrett med en flate sko og fuskepels. Vi synes at en jeansjakke eller en baseballjakke er et bra alternativ.

=

1. Jeansjakke fra Acne, kr 3.495.

2. Skjerf fra Weekday, kr 200.

3. Pumpsene Pigalle fra Christian Louboutin/Net-a-porter.com, kr 3.521.

Elen Kristvik

Å elske kroppen sin

EMOSJONELLE: Forholdet til kroppen din er det lengste du vil ha dette livet. Så hvorfor er det så vanskelig å la det preges av kjærlighet, i stedet for hat?

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!