Bernard Fitzwalter

Det står i stjernene

Heftige romanser eller forfremmelse på jobb i sikte? Sjekk ut ditt årshoroskop for 2017!

Kommer vi noen gang bli ferdig med de glitrende paljettene? Det ser ikke helt sånn ut, spesielt ikke nå midt i partysesongen.

Det er full fest i luften på ELLEs kontor, vi gleder oss til årets julebord 2011 og har peilet den innebygde GPSen mot paljettkjoler!

Vi er heldigvis ikke de eneste, disse hotte stjernene har allerede glitret seg løs på de røde løperne fra London til Hollywood.

Om du styler en paljettkjole med et par bikerboots som modellen og it-jenta Cara Delevingne eller er preppy og elegant som Alexa Chung, kombiner paljetter med få accessoirer og la kjolen snakke (eller danse) for seg selv.

FRA VENSTRE: Alexa Chung i hvit kjole fra Christopher Kane, Nicole Richie i en 70-tallsinspirert kjole fra Halston, Cara Delevigne i en knelang gullkjole fra Burberry Prorsum og Casey LaBow i Falguni & Peacock.

FRA VENSTRE: Alexa Chung i hvit kjole fra Christopher Kane, Nicole Richie i en 70-tallsinspirert kjole fra Halston, Cara Delevigne i en knelang gullkjole fra Burberry Prorsum og Casey LaBow i Falguni & Peacock. © Foto: Getty Images

Shopping paljettkjoler

Disse kjolene kan vi love at du føler deg som festens midtpunkt og en aktiv kveld på dansegulvet eller bordet! Fra venstre:

Singletkjole fra Selected Femme/Nelly.com , kr 1.199.

Med lange ermer fra Day Birger et Mikkelsen/Net-a-porter.com, kr 4.081.

Sexy og blå fra Mango, kr 1.499.

Den lille sorte fra Gina Tricot, kr 399.

PALJETTER: Sats pengene på en paljettkjole! © Foto: Produsentene

Elen Kristvik

Å elske kroppen sin

EMOSJONELLE: Forholdet til kroppen din er det lengste du vil ha dette livet. Så hvorfor er det så vanskelig å la det preges av kjærlighet, i stedet for hat?

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!