FØR TESTEN STARTET: Sur og sminkefri

FØR TESTEN STARTET: Sur og sminkefri © Foto: ELLE

Bernard Fitzwalter

Det står i stjernene

Heftige romanser eller forfremmelse på jobb i sikte? Sjekk ut ditt årshoroskop for 2017!

ELLEs makeupekspert Anne Cecilie Olavessen (ingen over ingen ved siden) har gledelig delt sine beste sminketips på kontoret i dag.

Ifølge Anne Cecilie skal øynene sminkes hardt, blankt og rocka. Hun mener dette er den fineste måten å gjøre det på. Tradisjonelle sotede øyne kan noen ganger bli litt for matte.

Følg stegene under og få en partylook du kommer til å elske!

Slik gjør du:

1. Påfør en olje på huden under en foundation som ikke er for matt. Jeg har flere favoritter som Dior Forever, Lancômes Teint Miracle, Bobby Brown og Armani. Husk at huden skal gløde.

2. Fortsett med å legge en concealer, for eksempel YSL Touch Éclat, rundt og under øynene. Jeg liker best den nye fargen 1,5 som er perfekt for nordisk hud.

3. Bruk en myk øyenblyant langs vippene. Jeg har brukt Maybellines nye eyeliner Master Drama i svart, som jeg bruker en kunsthårskost for å myke opp og lage en sotet effekt. I motsetning til en flytende eyeliner sitter kajalen som støpt hele kvelden.

(Saken fortsetter under bildet)

SMINKEN JEG HAR BRUKT: 1. Bobby Browns Ultra nude palette. 2 False lash effect fra Max Factor. 3. Chanels Illusjon D'Ombre nr 82. 4. Concealeren Touche Éclat fra YSL. 5. Matt kremgloss fra NYX i fargen Istanbul. 6. Kayalen Master drama fra Maybelline. 7. Kunsthårskost fra Ben Nye. 8. Naturhårskost fra Bobby Brown.

SMINKEN JEG HAR BRUKT: 1. Bobby Browns Ultra nude palette. 2 False lash effect fra Max Factor. 3. Chanels Illusjon D'Ombre nr 82. 4. Concealeren Touche Éclat fra YSL. 5. Matt kremgloss fra NYX i fargen Istanbul. 6. Kayalen Master drama fra Maybelline. 7. Kunsthårskost fra Ben Nye. 8. Naturhårskost fra Bobby Brown. © Foto: ELLE

4. Jeg har tatt utgangspunkt i Bobbi Browns fantastiske pallett som kommer i salg rett etter jul. Kjøp en palett med ulike bruntoner, da kan du velge hvor mørke øynene dine skal være. Jobb den inn med en myk naturhårskost på globelinjen og under øyet.

5. For en våt og metallisk effekt påfører jeg til slutt en kremskygge på lokket. Chanels Illusjon D'Ombre nr 82.

6. En matt leppestift i en nøytral farge er en perfekt kontrast til de harde og glossy øynene. Jeg har brukt en matt kremgloss fra NYC i fargen Istanbul.

Elen Kristvik

Å elske kroppen sin

EMOSJONELLE: Forholdet til kroppen din er det lengste du vil ha dette livet. Så hvorfor er det så vanskelig å la det preges av kjærlighet, i stedet for hat?

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!