Bernard Fitzwalter

Det står i stjernene

Heftige romanser eller forfremmelse på jobb i sikte? Sjekk ut ditt årshoroskop for 2017!

1. Statement!

Vi har vi har elsket smykkene fra Mango lenge, men de er er både rimelige og fantastiske. Har du ingenting å ha på deg er det bare å ta turen innom den spanske kjeden for et oversizet statementsmykke, et par fantastiske øredobber eller et armbånd, så har du plutselig et nytt antrekk.

FINE SMYKKER: Smykker fra Mango fra kr 199.

FINE SMYKKER: Smykker fra Mango fra kr 199. © Foto: Produsenten

2. Ankelboots

Bytt ut sandalene og penskoene med et par ankelboots med stiletthæl. Skoene passer til alt og er litt mer robuste i forhold til vær og vind. Vi holder en knapp på disse med dyreprint fra Isabel Marant, men du finner liknende og billigere på for eksempel Din Sko.

ANKELSTØVLETTER: Ankelboots fra Isabel Marant/MrsH.se, kr 3.735.

ANKELSTØVLETTER: Ankelboots fra Isabel Marant/MrsH.se, kr 3.735. © Foto: Produsenten

Elen Kristvik

Å elske kroppen sin

EMOSJONELLE: Forholdet til kroppen din er det lengste du vil ha dette livet. Så hvorfor er det så vanskelig å la det preges av kjærlighet, i stedet for hat?

3. Brusende fjær

Det er ingen hemlighet at det skal bruse litt denne vinteren, både på jakker, kjoler og skjørt. Fra Pradas raggete fuskepelser til Puccis fjærkreasjoner. Dette er en stil som passer bra til festsesongen og styles med basisplagg og metalliske accessoirer.

FRA VENSTRE: Pucci, Armani, Prada og D&G.

FRA VENSTRE: Pucci, Armani, Prada og D&G. © Foto: ImaxTree

4. Nettshopping

Perfekt når du virkelig ikke finner noe å ha på deg. Nettsidene Nelly.com og Asos.com har gitt oss nye muligheter når det kommer til shopping og her kan du virkelig slå deg løs i kjoleavdelingen. Hold øynene oppe for kjolene fra Nelly Trend og Asos Black. Har du ekstra penger kan du gå inn på ELLEs favoritt Net-a-porter.com eller Mytheresa.com.

KJOLER: Rød paljettkjole fra Asos.com, kr 1.360. Kjole med PVC-detaljer fra Asos.com, kr 599. Blondekjole med åpen rygg fra Nelly Trend, kr 349.

KJOLER: Rød paljettkjole fra Asos.com, kr 1.360. Kjole med PVC-detaljer fra Asos.com, kr 599. Blondekjole med åpen rygg fra Nelly Trend, kr 349. © Foto: Produsentene

5. Underet under

Denne underkjolen fra Triumph sitter som støpt på kroppen. Løfter, strammer og flatterer på de rette stedene, og under en gjennomsiktig svart chiffongkjole fungerer den som en kjole i seg selv. Vi elsker!

UNDERTØY: Underkjole fra Triumph, kr 699.

UNDERTØY: Underkjole fra Triumph, kr 699. © Foto: Triumph

6. Vinter hvitt

En enkel hvit kjole er en sikker vinner på festen. I chiffong, silke, krystaller eller ELLEs favoritt - fjær. Sammen med et par røde lepper og strassøredobber kommer du til å føle deg så glamorøs som aldri før!

FRA VENSTRE: Stella McCartney, YSL og Isabel Marant.

FRA VENSTRE: Stella McCartney, YSL og Isabel Marant. © Foto: ImaxTree

7. Jenny Skavlan for Bik Bok

Multitalentet kom som et frisk pust inn i Bik Bok med en kolleksjon som var jentete, akkurat passe pyntet og med superkule Jennys personlige signatur. Våre favoritter er strutteskjørtene i chiffong og den lange, svarte kjolen med høy splitt.

FRA VENSTRE: Lang kjole, kr 499. Smykke, kr 129. Lilla bluse, kr 349. Svart skjørt, kr 399. Kjoler med fugler, kr 399.

FRA VENSTRE: Lang kjole, kr 499. Smykke, kr 129. Lilla bluse, kr 349. Svart skjørt, kr 399. Kjoler med fugler, kr 399. © Foto: Produsentene

8. Hot couture

I følge amerikansk populistisk filosofi skal du følge drømmen din, men i dette tilfellet blir det nok bare med en drøm. Vi snakker om vinterens Haute Couture-kjoler. Mørk romantikk, lange, fantastiske, gjennomsiktige drømmekjoler (som koster en årslønn ...). Det er uansett lov å la seg inspirere.

HAUTE COUTURE: Kjoler som koster en årslønn...men det er jo lov å drømme...

HAUTE COUTURE: Kjoler som koster en årslønn...men det er jo lov å drømme... © Foto: ImaxTree

9. Brun og blid

I følge ELLEs skjønnhetsansvarlig Anne Cecilie Olavessen er disse produktene fra St.Tropez superbra. Du unngår både melkehvit hud og skjolder, for produktene vasker du rett av når du kommer hjem fra byen (eller dagen etter ...).

SKJØNNHET: Wash Off Body 150ml, kr 249. Wash Off Face 50ml, kr 199.

SKJØNNHET: Wash Off Body 150ml, kr 249. Wash Off Face 50ml, kr 199. © Foto: Produsenten

10. Metalliske accessoirer

Pumps, vesker og smykker. La det skinne som bare det denne partysesongen. Sammen med hvilken som helst farge, fasong eller mønster passer metalliske accessoirer mitt i blinken og er et fint alternativ til svart.

PARTY I METALL: Veske fra Zara, kr 399. Speilsko fra Zara, kr 679. Smykke fra H&M, kr 99.

PARTY I METALL: Veske fra Zara, kr 399. Speilsko fra Zara, kr 679. Smykke fra H&M, kr 99. © Foto: Produsentene

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!