Bernard Fitzwalter

Det står i stjernene

Heftige romanser eller forfremmelse på jobb i sikte? Sjekk ut ditt årshoroskop for 2017!

ELLEs julebord 2011 er rett rundt hjørnet sammen med venninnemiddager, juletrefester, nyttår og ikke minst julaften (herregud vi gleder oss!). Er du fremdeles usikker på hva du skal ha på deg eller hvilken partystil du inspireres av akkurat nå kan kanskje dette være noe for deg. Akkurat nå inspireres vi av partystilen til kjendisen Olivia Palermo, modellen Natalia Vodianova og stylisten Taylor Tomasi-Hill.

Kjendisen: Olivia Palermo

Olivia ble først kjent i Norge gjennom realityserien The City som gikk på MTV. Sosietetsjenta fra New York ble raskt en ELLE-favoritt og har ikke sviktet siden. Hun er kjent for sin klassiske og feminine stil som hun styler med en liten tvist. Selv om det ser ut som hun alltid koster noen hundre tusen kroner blir Palermo også ofte observert i plagg fra Topshop.

=

Modellen: Natalia Vodianova

Den vakre russiske modellen Natalia som ble kjent for sitt magiske ansikt og en ekte askepotthistorie har også en stil vi elsker! Hun er ikke redd for å hoppe på noe nytt og blir observert under moteukene i Paris i stylinger vi har lyst til å stjele. Feminin, moderne og sexy - ikke rart at hun er designernes favoritt.

=

Elen Kristvik

Å elske kroppen sin

EMOSJONELLE: Forholdet til kroppen din er det lengste du vil ha dette livet. Så hvorfor er det så vanskelig å la det preges av kjærlighet, i stedet for hat?

Stylisten: Taylor Tomasi-Hill

Denne stylisten som jobber for Harper's Bazaar i New York har kommet som en komet på ikonsværen de siste årene. Hun styler seg på overraskende måter og velger ofte plagg med interessante snitt eller former og styler dem med basisplagg. Vi elsker måten hun vandrer gatelangs under moteukene verden over!

=

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!