– Vi ser virkelig frem til å åpne den første butikken med Lindex sitt nye butikkonsept i Oslo, nå som vi dessuten har funnet den perfekte butikkbeliggenheten, sier Göran Bille, konsernsjef i Lindex.

Bernard Fitzwalter

Det står i stjernene

Heftige romanser eller forfremmelse på jobb i sikte? Sjekk ut ditt årshoroskop for 2017!

Torsdag 24. november kl 10 åpner Lindex ny butikk på Karl Johans gate 12. En liten (stor) smugtitt får du derimot i morgen onsdag 23. november med et forrykende moteshow utenfor butikken! Kathrine Sørland kommer selvfølgelig, og det gjør vi i ELLE også. Visningen på Karl Johan starter kl 19.00 og er åpen for alle. Så hvis du tilfeldigvis er i gatene og har lyst til å se Norges heiteste modeller på jobb, eller bare har lyst til å se Kathrine live så sees vi i morgen! Hvis du ikke kan komme streames moteshowet live på ELLE.no!

Butikken er på hele 1000 kvadratmeter over tre plan og blir den første butikken der Lindex presenterer sitt nye butikkonsept på en helt ny og spennende måte!

Kjole fra Ewa Larssons siste Affordable Luxury-kolleksjon.

Kjole fra Ewa Larssons siste Affordable Luxury-kolleksjon.

Butikken er en fullkonseptbutikk med mote for dame og barn, samt undertøy. Det nye butikkonseptet løfter fram varemerkets skandinaviske arv i innredningen, blant annet gjennom naturmaterialer og møtet mellom ulike strukturer og mønstre. I undertøysetasjen møtes kunden av en moderne og feminin følelse, der fargene går i hvitt, grått og rosa. I barneavdelingen skapes en uttrykksfull og dynamisk følelse ved hjelp av sterke farger og mønstre. Prøverommet har også fått nytt uttrykk med et behagelig lys.

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!