Bernard Fitzwalter

Det står i stjernene

Heftige romanser eller forfremmelse på jobb i sikte? Sjekk ut ditt årshoroskop for 2017!

Partysesongen er i gang for fullt, og hvis ikke du tilfeldigvis heter Olivia Palermo (hello!) eller Alexa Chung har du det på samme måte som oss; kjolekrise. Den lille sorte fra i fjor kan selvfølgelig leve gjennom mange fester til, men for å være helt ærlig møter du samme vennene eller kollegaene om og om igjen. Har du planer om å svinge deg fra fest til fest før jul har du kanskje også lyst til å oppdatere partygarderoben! Her er våre beste anbefalinger akkurat nå.

Julebord

O'herlige julebord. Årets store fest som både er elsket og hatet, men uansett har du selvfølgelig lyst til å føle deg finere enn noen sinne. Du vil gjerne være festens dronning, både glitre, skinne og være klar for dansegulvet ut i de sene nattestimer. Sats på paljetter og kjoler med gjennomsiktige detaljer, eller en sexy kjole med åpen rygg.

=

1. Kjole fra Nowhere/Nelly.com, kr 479. 2. Paljettkjole fra Zara, kr 799. 3. Kjole fra Versace for H&M, kr 1.999. 4. Kjole med strass fra Mango, kr 1.699.

Julaften

Det er ingenting som ringer julen bedre inn enn en knallrød kjole. Er du ikke helt komfortabel med rødt er pudderfarger et delikat alternativ. God jul!

=

1. Rød kjole fra Rutzoü, kr 1.599. 2 Assymetrisk kjole fra Acne, kr 1.595. 3. Rød kjole med draperinger fra Vivienne Westwood/Fashionmixology.no, kr 4.500. 4. Kjole med paljettdetaljer fra By Malene Birger, kr 4.099.

Elen Kristvik

Å elske kroppen sin

EMOSJONELLE: Forholdet til kroppen din er det lengste du vil ha dette livet. Så hvorfor er det så vanskelig å la det preges av kjærlighet, i stedet for hat?

Familielunsj

Nå er det virkelig på sin plass å finne fram den lille sorte eller en kjole som tåler dagslys og ikke er for pyntet. Det er ikke så koselig å føle at du kommer rett fra fest når du spiser frokost med svigermor, så velg en elegant og klassisk fasong med lange ermer og knelengde.

=

1. Svart kjole fra Ganni, kr 1.155. 2. Velurkjole med Art Deco-detaljer fra Rutzou. 2. Strikkekjole fra Nina Jarebrink, kr 1.900. 4. Kjole med blonder fra Mango, kr 799.

Galla

De lange kjolene har fått sin renesanse de siste sesongene og her kan du virkellig slå deg løs. Lange ermer, høy hals og splitt eller glitrende og ermløs, valget er ditt. Det trenger heller ikke å være gallaaften eller juleball for at du kan bruke en fotsid kjole.

=

1. Kjole fra By Malene Birger, kr 6.099. Svart kjole uten ermer fra Lindex. Kjole med volanger fra Dagmar, kr 3.995. Kjole med splitt og høy hals fra Jenny Skavlan for Bik Bok, kr 499.

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!